Hírarchívum - 2005. május

Condemned képek és videók (18)

Friss látnivalók érkeztek a Monolith készülő piros karikás thrillerjéből, a Condemned: Criminal Origins-ből! A felhozatalban 7 videó és 8 kép közül csemegézhettek!

Quake 4 képek

A Gamespot-os arcok ismét bizonyítottak. Tegnap este sikerült beújítaniuk 3 vadi új screenshotot a Quake 4-ből! Természetesen a képek galériánkban is megtalálhatóak.

Apocalypse Weekend megjelenés

Újabb megjelenési dátummal tudott szolgálni az Ollókkal Futkosók csapata a hamarosan elkészülő Postal 2: Apocalypse Weekend-ről!

Xbox 360 MTV Revealed letöltés

Sajnos a nyamvadt kábeles internetemnek köszönhetően csak most sikerül prezentálnom az Xbox 360 Revealed teljes showmüsorát, de azért megvan! :D

Quake 4 videó

Kaptunk egy rövidke videót a készülő Quake 4-ből! A trailer a játék Xbox 360 platformra való átíratának bejelentésével együtt érkezett!

PREMIER: Full Auto

A SEGA tegnap éjszaka jelentette be legújabb akciójátékát, mely a klasszikus Death Race-hez hasonlóan egy őrült lövöldözős autóverseny lesz.

Ghost Recon 3 képek

Egy hivatalos levélben való megerősítés mellett szám szerint 6 vadi új screenshot érkezett a tegnap leleplezett Tom Clancy's Ghost Recon 3-ból!

PREMIER: Test Drive Unlimited

Az Atari ma bemutatta a Test Drive sorozat legújabb részét. A bejelentéssel együtt érkezett egy rakat gyönyörű szép screenshot is!

PREMIER: Ghost Recon 3

Egy svéd gamer magazinban bemutatták a Ghost Recon 3-at! A hivatalos bejelentés még nem történt meg, de legalább már láthatunk néhány képet az anyagból...

Újabb Episode III TV Spot

Újabb és egyben az utolsó tv spot került fel a Star Wars hivatalos oldalára a jövőhéten bemutatásra kerülő Epizód 3-ból.