Hírarchívum - 2005. április

Swashbucklers névváltás + képek

Az Akella karibi-kalózos akciójátéka új alcímet kapott, a bejelentéssel együtt pedig érkezett egynéhány fincsi screenshot is a matériából.

Madden 2006 - TV premier hamarosan

Az EA Sports a szombati NFL Draft szünetében 1 perces prezentációban mutatja be a Madden 2006 eddig még zárt ajtók mögött rejtegetett nextgen verzióját.

Star Wars Galaxies hírek

The Total Experience néven fog megjelenni hamarosan az a gyűjtőknek készült csomag, mely az alapjátékon kívül az eddig megjelent 2 expanziót is tartalmazza.

East Front szépségek

Szám szerint 3 ropogós screenshotot kaptunk a Burut garázsában készülő, alternatív múltban játszódó FPS-ből, az East Front-ból!

Heti unaloműzés...

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista! Ezen a héten leginkább az Xbox-osok lehetnek kövérebbek néhány igazi csemegével...

Új Episode 3 website

A LucasArts-os arcok se tétlenkedtek ma! Fellőtték a Star Wars: Revenge of the Sith játék hivatalos honlapját! Az infóért köszönet lewton6-nek!

Madden NFL 2006 galéria

Az Electronic Arts ma fellőtte a Madden NFL '06 hivatalos szájtját. Ezen alkalomból meg is ajándékozott minket néhány ropogós screenshottal - mily nemes gesztus.

Kingdom of Heaven Theatrical Trailer

Ridley Scott, a Gladiátor rendezője ezúttal a sötét középkor világába kalauzul el minket új filmjében...

Warcraft III bónusz map

WC III fanatikusok figyelem! Újabb bónusz pálya ütötte fel a fejét...

PoP3 képek

Egy silány minőségű scan keretében megérkeztek az első Prince of Persia 3 screenshotok!