Hírarchívum - 2005. augusztus

Rag Doll Kung Fu

Vadi új játék, név szerint a Rag Doll Kung Fu válik néhány héten belül ingyenesen letölthetővé a Valve Steam rendszeréről.

X360 játéklista + érdekességek

Az EB Games online áruház összegyűjtötte azokat a neveket, melyek várhatóan a debütáló játékai lesznek az új Xdoboz konzolnak.

PREMIER: 4th Battalion

A MiST Land-os arcok vadi új akció/RPG hibriden dolgoznak. A játékot a Jagged Alliance kiadója, a Game Factory szállítja majd 2006. első felében.

Új Digital Reality honlap

A magyar Digital Reality csapat a napokban fellőtte az új hivatalos honlapját. Az oldalon többek közt készülő játékaikról is olvashattok.

Aeon Flux Előzetes

Újabb Aeon Flux trailer-re bukkantam a neten, melynek alapos áttanulmányozása után rá kellett jönnöm, hogy ez a film már nagyon jöhetne...

UPDATE: Quake 4 Multiplayer Movie

Végre sikerült megkaparintani egy olyan videót, amelyben nem egy emberke ugrál az MP pályákon. Pergős játék és kemény akció szem és fültanúi lehetünk.

Prey Teaser Trailer

Nem olyan rég keltették fel álmából a Prey-t, mely előreláthatólag idén jelenik meg. A bejelentés óta szó szerint ömlesztink ránk a képeket és a videókat. Így történt ez ma is!

X05 hírek

A Microsoft hivatalos levélben erősítette meg az X05 névre keresztelt nagy Xbox játékkiállítás helyszínét, időpontját és részleteit.

Fényképek a QuakeCon-ról

A GameSpot-os lányok készítettek néhány fényképet az id Software QuakeCon 2005 játékkállításáról. A 11 kép nálunk is böngészhető.

Kipróbálható PS3 Tokyoban

A Sony ígéretei szerint végre működő, kipróbálható Playstation 3 konzolokat állítanak ki a Tokyo Game Show-n.