Hírarchívum - 2005. augusztus

Microsoft – az online disztribúció útján

A Microsoft megállapodást kötött a Exent Technoligies-el, és közösen dolgoznak egy Vave Steam-hez hasonló rendszer kiépítésén.

Hét eleji képözön

Megérkezett a hét első képcsomgaja, melyben találhattok Path of Neo-t, Age of Empires III-at, Fahrenheit-et és egyéb nyalánkságokat.

The Sims 2 - "...anyádat is!"

Érdekes és nem utolsó sorban mosolyra derítő meglepetés várja a Sims 2 fanokat, ha kilátogatnak a Felvonulási térre, a 6. ARC Plakátkiállításra.

Heroes of the Pacific demó

A Codemasters ma kiadta második világháborús repülőgépszimulátorának, a Heroes of the Pacific-nek a kipróbálható demóját.

Pentium 4 overclock rekord

Apró szösszenet, miszerint egy japán overclock mesternek sikerült 7,1 GHz-re húznia sima Intel Pentium 4-es prociját!

Windows és Linux Sony PSP-n!

Meglepő, mi mindent tudnak kihozni a Sony apró kézikonzoljából, a PSP-ből. Külföldi kollégáink most Windows 95-öt és Linuxot raktak a kicsikére.

QuakeCon - Carmack beszéd

John Carmack, a legendás Quake, Doom és Wolfenstein játékok atyja az előző évektől eltérően végre élőben is újra ott lehetett a QuakeConon...

Starcraft és Brood War patch

Megérkezett az 1.13b verziószámra hallgató javítócsomag az örök favorit Blizzard klasszikushoz, a Starcraft-hoz és a Brood War-hoz.

Harry Potter és a Tűz Serlege Trailer

Miközben barangoltam a neten, egy vadiúj sneak peak-re bukkantam, ami az új Harry Potter részről mutat be újabb jeleneteket.

Battle for Middle-Earth médiahegyek

Érkezett pár kép és egy trailer Tolkien meséjének játékadaptációjából. Kedvcsinálónak nem rossz, de egyelőre nem tűnik valami meggyőzőnek az EA üddvöskéje.