Hírarchívum - 2005. október

Az Xbox-ot tényleg az UFÓ-k hozzák!

Néhány napja beszámoltunk róla, hogy Amerika-szerte különös és rejtélyes jelek tűntek fel a legváratlanabb helyszíneken.

Díjat nyert az Advent Children

Igaz, nem egy Oscar, de végre megkapta a Final Fantasy VII: Advent Children az első elismerő szobrocskáját, a Honorary Maria-t.

Outfront II - átnevezve

Az Ubi ma jelentette, hogy sikerült megszereznie az Outfront II. kiadási jogát. Ezzel együtt jár, hogy egy trendi új néven, Faces of War-ként kell ezután emlegetnünk.

Doom: The Movie 2

A Sci-Fi Wire értesülései szerint Karl Urban (John) és Rosamund Pike (Samantha Grimm) már aláírták a szerződést a Doom mozifilm második részéhez.

Splinter Cell: Chaos Theory 1.05

A csomag voltaképpen alig javít hibát, annál inkább a birtokunkba vehetünk két új kooperatív pályát és élvezhetünk egyéb multiplayer opciókat is. Neten játszók irány tölteni!

F.E.A.R. javítás

Ugyan a játék még csak most került a boltokba, az első frissítés máris elérhető - lássuk, milyen változtatásokat vonultat fel a peccs...

World of Warcraft - The Burning Crusade

Drága felebarátaim! Nagyon úgy néz ki, hogy az egyik nyomtatott olasz magazin teszi közzé az első infókat a WoW új kiegészítőjéről...sajnos nem sok mindent tudtunk meg eddig.

Serious Sam 2 ápdételt demó!

A horvát Croteam fejlesztette Serious Sam második részénék frissített kipróbálható verziója immár elérhető a világhálóról is.

Felvételt hírdetünk!!!

Ismét felvételt hírdetünk szerény kis újságunkhoz, méghozzá hírezői (vagy himezői, de annak semmi értelme) munkakörbe!

Vasárnap délutáni galériamánia

Kisebb galériafrissítés történt az imént. A felhozatal: Hellgate London, Mage Knight, Quake IV, Shattered Union és Starship Troopers. Have fun!