Hírarchívum - 2005. október

PCMark05 új változat

A Futuremark a mai napon dobott ki egy újabb verziót a PCMark05 Basic Edition-ből, mely az 1.1.0-ás verziószámot viseli jelenleg.

PREMIER: The Sims 2 Holiday Edition

Azt hittük, hogy a pofátlanságnak is van határa, erre az EA bejelentette, hogy már készül a Sims 2 egy újabb "kiegészítője", mely egyelőre határozottan gyengének tűnik...

World of WarCraft v1.8.0

Újabb javítás érkezett a Blizzard kiváló MMORPG-jéhez, a World of Warcrafthoz - az új javítás rengeteg dolgon fog változtatni a download után, a letöltés ajánlott...

Cold War Demo

A DreamCatcher Games kiadott egy játszható demót, melyben lehetőséged nyílik, hogy próbára tedd magad.

Prince of Persia: The Two Thrones kisfilm

Újabb videó jelent meg, mely egyre csak felcsigázza a játékosokat a várva várt játékra.

PREMIER: Combat Mission - Shock Force

A Battlefront.com bejelentette a legújabb Combat Mission epizódot, amely szakított a II. világháborus környezettel és helyette a modernkori hadviselésbe vezeti a csontstratégiákat.

Call of Duty 2 A.I. prezentáció

A megjelenés közelettével egyre-másra jönnek az utolsó előzetes nyalánkságok az Infinity Ward FPS-éből. Most egy intelligenciát bemutató videót tölthetünk le.

PREMIER: Voodoo Nights

A prágai illetőségű Mindware Studios vadiúj játékon munkálkodik, amelyben az előttünk álló nehézségeket voodoo varázslatokkal gyűrhetünk le, ehhez két irányítható karakter is segítségünkre lesz.

Közeleg a frissített AoE3 demó!

A jövő héten az Ensemble Studios kiadja az Age of Empires 3: Age of Discovery már megjelent demóját kissé felfrissítve...

Heti játék-előrejelzés

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összegző lista! Sok finomság lesz itt: Serius Sam 2, Marc Ecko, L.A. Rush, SSX stb. Csekkoljáték a teljes felsorolást!