Hírarchívum - 2005. október

Empire Earth 2: The Art of Supremecy

Kiegészítőlemez készül az Empire Earth 2-höz. A The Art of Supremecy-ban 15 új küldetés és 15 új nemzet kapott helyet.

Strike Force: Red Cell

A Red Cell egy Unreal Tournament motor hajtotta FPS lesz, mely a terrorelhárító különleges osztag munkájába enged egy kis betekintést...

Star Wars: Battlefront 2 movie

Már tűkön ülök, azt hiszem nem egyedül, hogy végre kézbe kaparinthassuk a Battlefront második részét, amiből itt egy újabb izelítő!

NBA LIVE 06 video

Az állam még mindig a padlót verdesi, akárhányszor megnézek egy NBA LIVE 06 előzetest és nem csak a zene miatt!

Siren 2 video

Újabb horror sikerjáték folytatás készül a japánoknál! Ezúttal a Forbidden Siren második részéből kapunk egy kis ízelítőt!

Trials of Obi-Van video

Úton van Star Wars: Galaxies MMORPG játék új küldetéslemeze, amit a méltán híres Obi-Van Kenobi (igaz halott) jedi mester nevével fémjeleztek...

Játékszerverbérlés a Gamekapocstól!

Ha szeretnél egy saját netes szervert kedvenc játékodhoz, ahol Te vagy az úr, vagy csak kellene egy klánszerver a war-ok lebonyolításához, itt a megoldás!

Az Xbox-ot az UFÓ-k hozzák?

Újabb nagyszabású reklámkampányba kezdett a Microsoft. Az Xbox 360-at ezúttal papokkal, rejtélyes kamionokkal és gabonakörökkel népszerűsítik.

Mall Tycoon 3

A Global Star új játéka a tycoon-ok igen széles palettáját színesíti tovább. Mint neve is mutatja, ismét egy pláza managelését vehetjük kezünkbe...

Szombat esti patch-trió

A mai napon három nagyon hasznos javítás is napvilágott látott. A foltok a FIFA 06-ot, a Rome: Total War-t és az Age of Empires 3-at tökéletesítik.