Hírarchívum - 2005. október

Aurora Watching demó

A Metropolis Software-nek köszönhetően a hétvégén megjelent a Gorky Zero második részének, az Aurora Watching-nak a kipróbálható demója.

Vasárnap délutáni képkavalkád

Kisebb galériafrissítés történt a mai délután folyamán. A porcióban van Ghost Recon, Kameo, Need for Speed, Ridge Racer, Tomb Raider meg minden jóság!

Black & White 2 javítás

Mint ahogy az be is volt ígérve, megérkezett a Black and White második részének első peccse, mely az 1.1-es verziószámot viseli.

Battle.net új design...

Tegnap InGen barátunk értesített Titeket a battle.net-en feltűnő titokzatos képekről - mára kiderült, hogy egy szimpla kinézetcsere történt csak az oldalon...

Késik a Ghost Recon 3!

Az UbiSoft bejelentette, hogy a Ghost Recon harmadik része - az Advanced Warfighter - X360-as verziója miatt később jelenik meg a tervezettnél.

Peter Jackson's King Kong demo!

Az év egyik legjobban várt mozifilm játékadaptációjának, a King Kongnak kipróbálható verziója került közkézre. Jó majmolást!

VALAMI BLIZZARD LESZ MA!

A battle.net oldalai rejtélyes nyitó képekkel és a mai dátummal indulnak...

Blitzkrieg: Mission Kursk demó

Bár a második rész sem lett tökéletes, úgy látszik az első részt nem akarja elfelejteni a CDV. Készül a Mission Kursk kiegészítő, melyből egy demó is napvilágot látott.

Játszható WoW kiegészítő a BlizzCon-on

A WoW hivatalos oldalán egy érdekes bejegyzést olvashatnak mindazok, akik ellátogatnak az oldalra.

US TOP 10

Megérkezett a szeptember 24-vel záródó amerikai eladási lista, mely semmi meglepetéssel nem szolgál...sajnos