Hírarchívum - 2005. június

Test Drive - online

Az Atari ma reggel fellőtte a készülő Test Drive Unlimited hivatalos honlapját. A Flash-powered oldalon új infók, képek és egy régebbi videó is megtalálható.

Gamekapocs Forum CLOSED!

Eljött a várva-várt nap, mikoron is Szabi, a Gamekapocs programozó zsenije úgy döntött, itt az idő lecserélni ütött-kopott forumunkat. Emiatt egy nap szünet lesz...

Nintendo Revolution apróságok

Az idei E3-on egyebár kiderült, hogy az új Nintendo szuperkonzol képes lesz majd lejátszani visszamenőleg az összes Nintendora megjelent játékot...

Fehéren szép az élet

A Sony gondolt egyet és a még meg nem jelenő PS3 szürkés-fehéres színéhez hasonló külsőt kölcsönzött a PS2 vékonyabb változatához.

GTA: SA - GF4MX támogatás nélkül

Szomorú hír GeForce 4 MX tulajoknak: A ma megjelent Grand Theft Auto: San Andreas nem támogatja a fent említett NVidia videókártyát.

Test Drive Unlimited hírek

Az Atari mai jelentéséből kiderült, hogy nemrégiben sikerült megszerezniük 125 autó és motor felhasználási jogát a játékhoz.

Megjelent az új GTA

Örömteli napra ébredtünk kedves olvasóink, hiszen elérkezett, amire már oly régóta vártunk: mátol kapható a GTA: San Andreas PC-s és Xbox-os változata!

Késik a Paraworld

Szomorú hír, miszerint késik a Sunflowers legújabb stratégiája, a Paraworld. A hivatalos oldalon olvasható, miszerint a megjelenést eltolták idén karácsonyról...

Far Cry kiegészítő?

A Play.com internetes áruházban érdekes csomag bukkant fel a mai napon. Az oldalon előrendelhetővé vált egy még bejelentetlen Far Cry kiegészítő...

Beyond Blitzkrieg névváltás

A Beyond Blitzkrieg névváltáson ment át a napokban. A GMX Media-s arcok által fejlesztett World War II Online-t ezentúl Battleground Europe néven keressétek!