Hírarchívum - 2015. január

Minecraft - Egyszerre több mint egymillióan

Továbbra is óriási rajongói bázissal bír az egy ideje már a Microsoft tulajdonában lévő Minecraft. Az egyik fejlesztő twitteres bejegyzése szerint nemrég volt olyan nap, amikor több mint egymillióan játszottak egyszerre a játékkal.

Evolve - Befutott a PC-s változat gépigénye

Jövő hónap elején mutatkozik be a Turtle Rock multiplayer lövöldéje, az Evolve, ami hamarosan egy Xbox One-exkluzív bétateszttel melegít a premierre. A PC-seknek addig a most közzétett hivatalos gépigénnyel kell beérnie.

Még idén bejelentik az új Hitmant?

Az IO Interactive egyik munkatársának frissen közzétett Twitter-bejegyzése szerint még idén bemutatkozhat a Hitman-sorozat egy ideje már pletykált legújabb felvonása. Talán az E3 után okosabbak leszünk?

Brit toplista: visszatért a GTA V

Újabb hét, újabb brit toplista. A GTA V utoljára november közepén volt a lista első helyén, azóta az Advanced Warfare és a FIFA 15 váltották egymást. Új szereplő nincs a listán, inkább csak kisebb helycserék.

Steam - Bizonyítsd, hogy ember vagy!

Újabb biztonsági intézkedéseket vezetett be a Valve a Steam rendszerén belül. Ezúttal a trading rendszert szigorítják az üzemeltetők, hiszen ezentúl CAPTCHA teszthez kötik a cserét.

The Crew - Három új autó érkezik

A The Crew Season Pass tulajdonosok már holnap, mindenki más pedig jövő héten kapja meg a UbiSoft online, közösségi funkciókkal felvértezett, meglehetősen közepesre sikeredett versenyjátékának vadonatúj járgányait.

Jó döntés volt késleltetni az új Battlefieldet

Legalábbis a készítők szerint. A Battlefield: Hardline eredetileg a megszokott őszi játékfolyamban jelent volna meg, azonban nagy meglepetésre a játékot átcsúsztatták a tavaszi szezonra.

További kiadásokat kap a Final Fantasy Type-0 HD

A tavaly év végén bemutatott gyűjtői kiadás mellett további kétféle speciális változatot is kap a márciusra datált Final Fantasy Type-0 HD. A két új verzió ugyan kevesebbet ígér, mint a Collector's Edition, de kevesebbe is kerül.

Felkerült a Steam Greenlightra a Formula Fusion

A hétvégén felkerült a Steam Greenlight kínálatába a Wipeout spirituális örökösének is tekinthető Formula Fusion, ahol eddig egész jó fogadtatásra lelt, így nem kizárt, hogy idén ősszel már játszhatunk is majd vele.

Hatalmas év lesz az idei a Rare számára

Az elmúlt években ugyan semmi maradandót nem alkotott a szebb éveket is megélt brit stúdió, a Rare, de a csapat zeneszerzője, Robin Beanland szerint az idei esztendő igazán hatalmas és izgalmas lesz számukra.