Hírarchívum - 2019. június

E3 2019: Switchre költözik az Alien: Isolation

Ülsz a buszon, kezedben a Joy-Con, a szellőzőből kiugrik az Alien, te pedig gyomron könyöklöd a melletted ülőt. Reméljük, hogy nem kerültök majd ilyen helyzetbe, ha Switchen is megjelenik az Alien: Isolation.

E3 2019: Folytatódik a Zelda: Breath of the Wild

A meglepően sűrűre sikerült E3-as Nintendo Direct legvégén a kiotóiak egy trailer kíséretében hivatalossá tették, hogy folytatást kap a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. És ennyi, semmit nem árultak el róla.

E3 2019: Travis Touchdown ismét visszatér

A Nintendo Directen hivatalossá vált, hogy Travis Touchdown ismét visszatér. A harmadik No More Heroes visszakanyarodik a gyökerekhez, és teszi mindezt kizárólag a Nintendo hibridkonzolján.

E3 2019: A Dragon Quest hőse az új Smashben

Lehullott a lepel a Super Smash Bros. Ultimate következő DLC-karakteréről. Ezúttal a Dragon Quest-széria kölcsönzi majd a főhősét - a The Hero több Dragon Quest-játék főszereplőjének az alakját is felveheti majd.

E3 2019: Itt nézd vissza a Nintendo Directet!

Klasszikus konferenciával ugyan idén sem készül a Nintendo, de egy előre összeállított Nintendo Directet azért így is kapnak a japán játékóriás rajongói. Nézzétek ti is velünk a 18 órakor kezdődő műsort!

E3 2019: Mario és Sonic ismét az Olimpián

Közeleg a 2020-as tokiói olimpia, így már Mario és Sonic is megkezdte a bemelegítést. A Nintendo és a Sega ikonikus karakterei persze nem maradnak barátok nélkül - ezt bizonyítja a legújabb előzetes is.

E3 2019: Játékmeneti traileren a Link's Awakening

Ismét belenézhettünk a The Legend of Zelda: Link's Awakening felújított változatába. Az új kedvcsináló sok jelenetet mutatott a játékmenetből, a videó végére pedig odabiggyesztették a megjelenés dátumát is.

E3 2019: Switchre költözik a The Witcher 3

A szivárgások ismét beigazolódtak, tényleg érkezik a The Witcher 3: Complete Edition Nintendo Switch-változata. A CD Projekt RED szerepjátéka szinte kötelező darab lesz!

E3 2019: Ősszel jön a definitív Dragon Quest XI

Ősszel érkezik a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition S. A szerepjáték bővített változata új történetfoszlányokat, hátasokat és sok más érdekességet tartalmaz majd.

E3 2019: A Konami leleplezte a PES 2020-at

Ráadásul egy előzetest és egy szeptemberi megjelenési dátumot is kaptunk a bejelentés mellé. A Pro Evolution Soccer 2020 elsősorban az eSportrajongókat célozza, és könyörtelen hitelességével próbál majd hódítani.