Hírarchívum - 2013. október

Blogajánló: Egy hideg éjszaka New Yorkban

Talán még sose volt ilyen hideg New Yorkban. A hőmérséklet napok óta csökkent, ellenben a havazás eddig soha nem látott mértéket öltött. Állandósult a közlekedési káosz, de még az áramellátás is akadozott.

És most jöjjön egy Battlefield 4-reklám!

A teljesség kedvéért nézzünk meg a Battlefield 4-reklámot is a Call of Duty: Ghosts TV-spotjai után, a legújabb egyperces szösszenet is a játékosok élménybeszámolóira alapoz.

Grand Theft Auto Online - nincs megoldás

A Rockstar a hivatalos támogatási oldalán erősítette meg a rajongók félelmét: nem lehet visszahozni az elveszett karaktereket és rangokat a GTA Online-ban. Viszont hasonló problémákra nem kell számítani többé.

Ötödik helyen nyitott a Beyond a brit toplistán

Bár több új megjelenés is volt a múlt héten, egyik címnek sem sikerült megszorongatnia a Grand Theft Auto ötödik részét és az idei FIFA-epizódot. Befutott a legfrissebb brit toplista, csekkoljátok!

Jön a Kingdom Hearts HD 2.5 Remix

A Square Enix a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy jön a második Kingdom Hearts-féle HD-csomag, a Kingdom Hearts HD 2.5 Remix. Ha az előző tetszett, ezzel is jól fogsz szórakozni!

Batman: Arkham Origins - az új Joker

Volt ma már ugyan egy Batman: Arkham Origins-hírünk, de ezt sem hagyhatjuk ki: Troy Baker, Joker új szinkronhangja élőben mutatja be, mire képes a pszichopata bohóc bőrébe bújva.

Szerdán jön a WRC 4 demója

A BigBen Interactive és a Milestone bejelentette, hogy október 16-án érkezik a WRC 4 kipróbálható változata, ahol a Szardínia-ralin nyomulhatunk egy kicsit egy Volkswagen Polo R WRC volánja mögött.

CoD: Ghosts - vicces TV-szpotok érkeztek

Hat új TV-reklám érkezett a Call of Duty: Ghostsról. Kőkemény háborúzásra ne tessék gondolni, inkább a könnyedebb vonal lesz a mérvadó. Az ember szívéhez a rekeszizmán keresztül is vezet út.

Batman: Arkham Origins - jön Electrocutioner

Egyenesen a New York-i Comic-Conról szivárgott ki a Batman: Arkham Origins legújabb előzetese, melyben egy újabb gonosztevőről hull le a lepel. Ő lesz Electrocutioner, aki főhősünknek "megrázó" találkozásokat tartogat.

Mi fán terem a League of Legends: Supremacy?

Mai true story: egy Jason nevű kurafi meghekkelte a Riot-vezér Twitter-fiókját, innen kiindulva kiszivárogtatta a cég elkészült, de még kiadatlan kártyajátékának látnivalóit. Vajon lesz valami a League of Legends: Supremacy-ből?