Hírarchívum - 2013. október

Batman: Arkham Origins - itt az új TV-szpot

Bruce Wayne-ről szól a Batman: Arkham Origins legújabb TV-reklámja. Még gyerekkorában elveszti a szüleit, ám nem tör meg, felnő és felveszi a harcot a bűnözéssel. Felölti menő hacukáját, ő lesz a Sötét Lovag.

Az Activision irigy a GTA V sikerére

A kiadó azt reméli, hogy visszaszerezheti a legkeresettebb videojáték rekordját a Grand Theft Auto V-től - a címet eddig a Call of Duty-sorozat birtokolta. A legesélyesebb trónkövetelő a Call of Duty: Ghosts.

Nyolcvan óra játékidő az Assassin's Creed IV-ben

Az Assassin's Creed IV: Black Flag vezető designere, Jean-Sebastien Decant elmondta, hogy ha száz százalékosra szeretnénk teljesíteni a játékot, akkor az nyolcvan órát vesz el az életünkből. Tartalmas móka lesz.

Wii Party U - nyolcvan minijáték egyben

Ha értetlenül vakarod a fejed a Wii Party U-t látván, megnyugtatunk, teljesen jogosan vagy tanácstalan. Hasonlóan az elődjéhez, ismét egy tartalmas minijáték-gyűjteménnyel gazdagodnak a rajongók.

Thief - viszlát, XP-rendszer!

Az Eidos Montreal bejelentette, hogy kivette a Thiefből a rajongók által sokat vitatott XP-alapú fejlődési rendszert. A fejlesztésekhez ezután pusztán az összelopott aranyon keresztül vezet az út.

Soul Calibur 2 HD Online - gameplay ízelítő

Új előzetest kapott a Soul Calibur 2 HD Online, a két és fél perces trailerben Mitsurugi és Nightmare csatájába enged betekintést a Namco Bandai és a Project Soul csapata.

Ingyen játék a Ratchet & Clank: Nexus mellé

Az Insomniac bejelentette, hogy a Ratchet & Clank: Nexus vásárlói ingyen megkapják majd ajándékba a Ratchet & Clank: Quest for Booty-t is. Üröm az örömben, hogy az európai premier egy hetet csúszik.

Traileren a Contrast

Előrendelhető a Contrast, a közeljövő egyik legizgalmasabb puzzle-platformere. A jeles alkalom apropóján egy új trailert kaptunk a játékról, ami az egyik betétdalból is ad némi ízelítőt.

2014-re csúszik a DriveClub?

A pletykák szerint mégsem a PlayStation 4-gyel együtt érkezik a DriveClub, a Sony 2014 tavaszára tolta el az autóverseny megjelenését. Ha mindez igaz, akkor az az újgenerációs PlayStation Plus rajtjára is hatással lesz.

Betett a Ubisoftnak a Watch Dogs csúszása

Az elmúlt napokban bejelentett csúszások, és az, hogy a Ubisoft a korábban becsültnél rosszabb eredményre számít a pénzügyi év végére, alaposan betettek a cégnek: masszívan esett a részvényárfolyam is.