Hírarchívum - 2016. szeptember

Little Nightmares - a legijesztőbb platformer

A Polygon abban a szerencsés helyzetben volt, hogy kipróbálhatta a svéd Tarsier Studios által fejlesztett Little Nightmarest, ami a következő pár perc alapján igencsak ijesztő platformernek ígérkezik.

TGS 2016: Bemutatkoznak a NieR szereplői

A hét elején bemutatott és nagyon japánosra vett NieR: Automata-előzetes után egy újabb ízelítő is érkezett a PlatinumGamestől, ami ezúttal a játék főbb szereplőire helyezi a hangsúlyt.

Jövő tavasszal új Resident Evil-film jön

Nem, nem az utolsó mozifilmre gondolunk, hanem a következő, Resident Evil: Vendetta néven futó egész estés CGI-filmre, ami Japánban jövő tavasszal mutatkozik majd be.

TGS 2016: A Gravity Rush 2 is kapott egy trailert

A remekül sikerült Gravity Rush második részének megjelenése már nincs olyan messze, így a TGS remek lehetőség volt arra, hogy újabb előzetessel csigázzák a rajongókat a fejlesztők.

TGS 2016: Nioh - kaszabolásban nem lesz hiány

A napra pontos megjelenési dátum után a Team Ninja szerencsére látnivalóval is ellátott minket, így a Tokyo Game Show alkalmából megérkezett a játék friss előzetese, amely a történetre koncentrál.

TGS 2016: Film készül a Monster Hunter alapján

Részleteket nem osztott meg velünk, mindössze azt erősítette meg a sorozat producere, hogy hollywoodi filmadaptációt kap a közkedvelt akció-szerepjáték-sorozat. Ti mit szólnátok hozzá?

Kiderült, hogy mikor érkezik az Aragami

A Twin Souls címmel ismertté vált Aragami megkapta a megjelenési dátumát, első körben a PlayStation 4-en és a PC-n játszók vethetik bele magukat a lopakodós játékba, melynek főszereplője egy élőhalott nindzsa.

League of Legends - 100 millió játékos havonta

A Riot Games társalapítói egy interjúban hintették el, hogy a League of Legends rajongótábora 100 millió aktív játékost számlál havi szinten. Ez döbbenetes szám, a fő rivális a nyomában sincs ennek.

Launch trailert kapott a Destiny: Rise of Iron

Jövő héten ismét kiegészül a Destiny, a Rise of Iron egy új kampányt és helyszínt, valamint egy raidet és új strike-okat hoz magával többek között. Mutatjuk a launch trailerét, amely a gameplay jelenetek mellett a sztorit is felvezeti nekünk röviden.

TGS 2016: Ma frissül egyet a Resident Evil 7 demója

Új látnivalókat kaptunk a Resident Evil 7-hez, ráadásul a játék Beginning Hour című demója is frissül egyet a nap folyamán. A kipróbálható változat egyébként mostantól PlayStation Plus-előfizetés nélkül is tölthető.