Hírarchívum - 2020. június

Brit toplista: ismét élen a Mario Kart 8 Deluxe

A FIFA 20 visszaesett a harmadik helyre a brit játékeladási toplistán, míg az élen egy Wii U-játék három éve megjelent Switch-portja, a Mario Kart 8 Deluxe végzett. Nem rossz teljesítmény, igaz?

Faraghatunk a Modern Warfare méretein

A Call of Duty: Modern Warfare kifejezetten méretesre hízott az elmúlt hónapokban, aminek a játékosok nem igazán örültek. Az Activision most felhívta a figyelmet arra, hogy van lehetőség a finomhangolásra.

Júliusban tartják az idei Devolver Directet

Habár a múlt héten különböző események igyekeztek pótolni az elmaradt E3-at, ezeken nem mindenki lőtte el az összes puskaporát: a Devolver Digital például júliusban adja le az idei Devolver Directet.

Star Citizen - összejött a 300 millió dollár

Mérföldkőhöz érkezett a Star Citizen crowdfunding-kampánya, a rajongók által összedobott összeg ugyanis elérte a 300 millió dollárt. Kifejezetten erős májussal zártak a fejlesztők.

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.

Nézzünk bele mélyebben a Call of the Sea-be!

Az 1930-as évekbe kalauzol minket a Call of the Sea, amelyben Norah-val kelünk útra a Csendes-óceán déli szigetvilágába, ahol elveszett férjét keresi. Most az egyik fejlesztő kalauzol el minket mélyebbre a játékban.

Gameplay trailert kapott a Wasteland 3

A Summer of Gaminget követően a Future Games Show műsorában is vendégeskedett a Wasteland 3, Brian Fargo, az inXile atyaúristene egy új gameplay trailerrel lepte meg a rajongókat.

Egy másik Werewolf: The Apocalypse-játék is készül

Egy inkább csak sejtelmes, mint sokatmondó videóval mutatkozott be a Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest, amely egyazon univerzumban játszódik, mint a 2017 óta készülő Earthblood.

Újra mozgásban a Ghostrunner

A Future Games Show műsorán ismét megmutatta magát a Ghostrunner. Ebben a futurisztikus parkourjátékban egy kardot viselő cybernindzsaként kaszabolhatjuk szét az ellenfeleinket.

Morbid: The Seven Acolytes - íme, a horrorpunk!

Hallottatok már a cyberpunkról. Hallottatok már a steampunkról. Most a Still Running és a Merge Games gondozásában bemutatkozik a horrorpunk. Lovecrafti szörnyűségek, nagy mennyiségű koncolás és erőszak vár minket a Morbidban.