Hírarchívum - 2006. január

Chicken Little - Demó

Ma reggelre megérkezett a Chicken Little demója. Nem is olyan rég még a mozikban játszották, de most lehtőség nyílt a játék verzió kipróbálására.

2 in 1, avagy új videókat lejátszóba tárazz!

Hihetetlenül frappáns cím ellenére a lényeg: videó jelent meg a képen látható Broken Swordhoz, illetve a Timeshifthez is.

Prequel lesz a PSP-s Splinter Cell

Az Ubisoft fejlesztői ezúttal nem csak egy átportolt, de az eredeti verzióval majdnem teljesen megegyező játékotk készít a marokkonzolra.

CES: HD-DVD vs. BluRay

A Las Vegasban induló Consumer Electronics Show első rohamában azonnal a következő generációs adathordozók támadását kellett túlélnie a látogatóknak.

Halo 3 megjelenés!

A nextgen háború tovább folytatódik: a Microsoft azon a napon adja ki a Halo 3-at, amikor a PS3 is a boltokba kerül!

Everquest - kiegészítők

Sony Online jelentése szerint kiegészítő készül az Everquest és Everquest II. című játékaikhoz. A expanziók nevei EQ: Prophecy of Ro és Kingdom of Sky lesz.

CES: Mégis lesz HD-DVD az Xbox 360-hoz!

Ma éjszaka személyesen Gates nagyúr jelentette be Las Vegas-i közönsége előtt, hogy mégis készül HD-DVD lejátszó az Xbox 360 konzolhoz.

Entertaible - a jövő társasjátéka

Nincs többé szükség a ruhásszekrények tetjén porosodó, papírból készült társasjátékokra. Itt a Philips új, érintőképernyős családi konzolja!

Galériamánia főműsoridőben

Vadi új képek érkeztek az imént. Van köztük Black, Grand Raid Offroad, Rise of Legends, Stoked Rider, The Godfather meg Sims 2 is. Lessétek meg őket!

De La Hoya a Fight Night Round 3 borítóján

Oscar De La Hoya búrája fog díszelegni az EA nagysikerű boxjátékának következő verzióját rejtő doboz borítóján, az X360 és PSP platformokra szánt változatoknál.