Hírarchívum - 2006. január

UPDATE: Medal of Honor Airborne PC-re is

Ma este egy megnyugtató hírre leltem egy internetes magazin oldalán. A cikkből az derült ki, hogy a frissen bejelentett új MoH játék a PC tulajok számára is készül!

Hét eleji galériafrissítés

Mai mondhatni kissé soványra sikerült galériafrissítésünkben van Battlefield 2: MC, Daemonica, Hard Truck, Elder Scrolls IV, Timeshift és Trackmania is. Csemegézzetek!

Xbox 360 Blu-Ray kavalkád

Még egy hét sem telt el azóta, hogy Peter Moore a Blu-Ray lemezek jövőbeli támogatásáról biztosított minket, a Microsoft máris rácáfolt a felelőtlen kijelentésre.

Grand Theft Auto: Europe. Igen? Talán.

Bár nagyon sok pletyka kering az új GTA résszel kapcsolatban, úgy tűnik a mostani komoly: a Playstation Magazine friss száma beszámolt a készülő új epizódról!

Vasárnap délutáni képparádé

Újabb remek screenshot kollekció érkezett. A felhozatalban van Gyűrűk Ura, Medal of Honor Airborne, Splinter Cell, Star Trek meg minden más finomság.

600.000 eladott X360 nyugaton!

Az NPD piackutató csoport jelentései szerint, Észak-Amerikában 600 ezer Xbox 360 talált gazdára.

Medal of Honor: Airborne - az első képek

Alig pár órája igértem nektek, hogy igyekszünk minél hamarabb friss képeket szerezni az új Medal of Honor-ból, és láss csodát már itt is vannak az első scannek!

Guild Wars: Factions Global Free-For-All PvP

Január 20. és 22. között bárki totálisan ingyen kipróbálhatja a Guild Wars legújabb kiegészítőlemezét, a Factions-t. Mindehez elég egy kattintás!

Szombat délutáni galériafantasztikum

Vadi új képek: Condemned, Driver 4, Enemy Territory, Guild Wars, Neverwinter 2, Outrun, Prey, Starcraft Ghost, TOCA stb. Nem tudunk leállni, nem tudunk leállni!

Moziba készül Perzsia Hercege

A jelenlegi tervek szerint Jerry Bruckheimer mozizseni fogja elkészíteni a Prince of Persia: The Sands of Time szélesvásznú egész estés változatát.