Hírarchívum - 2007. május

Új információk érkeztek a Call of Duty 4-ről

Nem régen tett közzé egy trailert az Infinity Ward a készülőben levő Call of Duty 4 Modern Warfare-ről. Most azonban újabb információkhoz juthatnak a játék rajongói.

Golfjátékot fejlesztenek a Gears of War alapján

Meggyőződve afelől, hogy április elseje helyett ma május tizenötödikét írunk, beszámolhatunk az Epic Games új produkciójáról, mely a Gears of War: Golf címet viseli.

Medal of Honor: Airborne trailer érkezett

Új trailer érkezett a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő Medal of Honor: Airborne-ról. A videó az egy misszión belül elérhető számos landolási helyet mutatja be.

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Készül a Prince of Persia: Classic

Ezt is megéltük! Készül az új Price of Persia, a Classic, mely hűen adja vissza a régi Prince of Persia-feelinget. Ezt minden gamernek látnia kell!

Fallout 3 tízer

Kevesebb, mint egy hónap és kis ízelítőt kaphatunk a legendás játék folytatásából. Vajon a Bethesda elszúrja a ziccert és nem tud maradandót alkotni? Meglátjuk...

Nascar 08 videók

3 új videót láthattok, mely bemutatja a lényeges momentumokat a játékból. Mindenki megtekintheti, hogy mi is készül, nincs itt semmi zsákbamacska...

Idén már nem jelenik meg a Metal Gear Solid 4

Sajnálatos módon az idei év negyedik negyedére beígért Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots késni fog - egészen 2008. márciusáig.

Bemutatkozik a Tony Hawk's Proving Ground

Az Activision kiadásában újabb Tony Hawk-játék fog megjelenni, mely a Proving Ground alcímet viseli - derült ki az amerikai GamePro legfrissebb számából.

Megjelentek az első reklámok a CS-ben

Kemény. Sosem gondoltuk volna, hogy egy olyan cég, mint a Valve, beleegyezik majd abba, hogy játékait a szó szoros értelmében reklámokkal szórják tele.