Hírarchívum - 2007. május

Októberben érkezik a Half Life 2: Episode Two

Habár februárban téli megjelenéssel riogattak minket a Valve és az Electronic Arts emberei, Doug Lombardi ma bejelentette a remélhetőleg tartható, végleges dátumot.

A Sega is beruházott az Unreal Engine 3.0-ba

A Sega bejelentette, hogy beruházott az Epic Games által fejlesztett Unreal Engine 3.0-ba: az új motorral máris játékok fejlesztésébe kezdtek.

Folytatódik a S.T.A.L.K.E.R.?

Bejelentésre készül a júliusi E3-on a GSC Gameworld - a jó hír az, hogy nem csupán egyetlenre. Azt hiszitek ezt még nem lehet fokozni? Tévedtek!

Nintendo Wii-re is jön az új Tomb Raider

Az Eidos bejelentette, hogy a júniusban boltokba kerülő Tomb Raider: Anniversary Nintendo Wii-re is megjelenik majd egy különleges változat formájában.

Elérhető a Metal Gear Solid: Portable Ops demója

Megérkezett az Amerikában már réges-régen megjelent Metal Gear Solid: Portable Ops kipróbálható verziója, kizárólag a Sony hordozható konzoljára.

Két milliárd dolláros veszteség a Sony CE-nél

A Sony negyed éves üzleti jelentéséből tudtuk meg, hogy hiába startolt el az EU PS3 konzol, a videojáték részleg továbbra is majdnem kétmilliárdos mínuszban van.

Looney Tunes: Acme Arsenal bejelentés

Játék készül az itthon is több csatornán vetített Looney Toons rajzfilmsorozat alapján. Az Acme Arsenal PS2-re, Wii-re és Xbox 360-ra fog megjelenni.

Szeptember 26-án érkezik a Halo 3

Hollywood idén is sorra hozza ki a nagyközönséget megcélzó, monumentális költségvetésű filmjeit, de ezek sem képesek felvenni a versenyt a Halo 3-mal.

Ethan Thomas új arca

Ethan Thomas, a Condemned főhöse új alakot ölt a második részben. Most már inkább hasonlít egy rossz életű bűnözére, mintsem egy FBI ügynökre, de jól áll neki.

Már tölthető a PC-s Lost Planet demó

A Capcom betartotta múlt heti ígéretét, így a mai naptól fogva már PC-n is kipróbálhatjuk az ez idáig X360 exkluzív Lost Planet-et.