Hírarchívum - 2008. november

Japánban már kapható az új Nintendo DS

Hétvégén kezdték el árusítani Japánban a Nintendo DS új változatát, amelyből két napon belül több, mint százhetvenezer darabot értékesítettek a kereskedők.

A Frostmourne megérkezett Magyarországra!

„Aki ezt a kardot forgatja, földöntúli erőknek parancsolhat" - a Frostmourne megérkezett Magyarországra, és akár téged is választhat!

WCG 2008: Öt magyar a kölni világdöntőben

A világ legjobb cyber játékosai gyűltek össze ezen a héten Kölnben, hogy az egymás ellen vívott viadalok végén, elnyerjék a World Cyber Games 2008 bajnoka címet.

HWSW: Obama a neten nyerte meg a szavazást

Obama és stábja rájött, hogy az egyébként nem szavazó, fiatal réteget kell megszólítaniuk, akiket a hagyományos média már nem ér el - írja a HWSW.

PC-re is elkészül a Resident Evil 5?

A Playstation 3-as és Xbox 360-as változatok mellett PC-re is elkészülhet a Resident Evil 5 - legalábbis a legújabb pletykák szerint. Bejelentés egyelőre nem volt.

Véget ért a Wrath of the Lich King beta tesztje

A Blizzard bejelntette, hogy véget ért nagysikerű játékuk második kiegészítőjének a beta tesztje, reméljük semmi sem állhat a november 13-i megjelenés útjába.

Red Alert 3 - mégis elkészülhet a PS3-as változat

Az Electronic Arts által fejlesztett Red Alert 3 már megjelent PC-re, az Xbox 360-as verzió hamarosan érkezik és úgy tűnik, mégis lesz Playstation 3-ra is.

F.E.A.R. 2: Project Origin - ízelítő a rettegésből

A F.E.A.R. új távlatokat nyitott meg a horrorjátékok kedvelői előtt. Realizmusával, kitűnő grafikájával és játékmenetével rajongók ezreit hódította meg!

Tomb Raider: Underworld - videó hármasfogat

Három új Tomb Raider: Underworld gameplay videó érkezett, melyben Eric Lindstrom kreatív rendező mesél a játék egy-egy fontosabb részéről.

Golden Joystick díjátadó gála - a győztesek

Október 31-én került megrendezésre Londonban a Golden Joystick díjátadó gála, ahol tarolt a Call of Duty 4 és a Grand Theft Auto IV is szerzett két díjat.