Hírarchívum - 2008. november

Aranylemezen a Gothic 3 kiegészítője

Aranylemezre került a Piranha Bytes által fejlesztett Gothic 3 első kiegészítője, amely a Forsaken Gods alcímet viseli és november 21-én kerül a boltok polcaira.

Superman visszatér a játékpiacra

Hiába nem áll jól a Brash Entertainment kiadó szénája, a Factor5 stúdió javában készíti az új Superman játékot next-gen grafikával és játékmenettel megtoldva.

Képek az Infomarket Game Show 2008 kiállításról

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban a hétvégén rendezték meg az Infomarket 2008 kiállítást. Volt Mobil Show, Game Show, mi meg vittünk fényképezőt.

Quantum Theory látnivalók

Új látnivalók érkeztek a külső nézetes Playstation 3 exkluzív játék kapcsán, amely a Quantum Theory nevet viseli, producere pedig a Fatal Frame sorozat megalkotója.

Metal Gear Solid 4 - mennyekbe juttatta a Konamit

A Metal Gear Solid negyedik része rendkívül népszerű lett az újságírók és a játékosok körében, akik ezidáig több, mint négymillióan ruháztak Kojima új mesterművébe.

Olvashatatlan feliratok az új Banjo-játékban

Anno a Dead Rising fejlesztői követték el a hibát, hogy a hagyományos televíziókon a játék feliratai olvashatatlanná váltak - állítólag az új Banjo is hasonló cipőben jár.

FPS készül az EVE Online alapján

Az EVE Online címet viselő MMORPG fejlesztői egy sajtótájékoztatón árulták el, hogy a jövőben akár belső nézetű lövölde is készülhetne játékuk alapján.

Ingyen Guitar Hero az amerikai katonáknak

Nemes cselekedetre szánta el magát az Activision, mikor százezer dollár értékben adományozott Guitar Hero játékokat az amerikai katonáknak.

Need for Speed: Undercover - customization trailer

Nem kellett sokat várnunk, és máris megérkezett a mai Need for Speed: Undercover videó is. Ezúttal egy EA Black Boxos srác mutatja be a játék tuningolási rendszerét.

Magyarok a legjobb 16 közt a WCG világdöntőn

Sikert és meglepetést egyaránt eredményezett a magyar küldöttségnek a kölni World Cyber Games 2008 világdöntő első napja. Fiaink bejutottak a legjobb 16-ba!