Hírarchívum - 2011. július

Új karaktert leplez le a Street Fighter X Tekken

Folytatódik a Street Fighter X Tekken karaktereit leleplező kedvcsináló sorozat, mely újra és újra kihívás elé állítja a hírszerkesztőket. Ugyanis mégis mi mást lehetne róla írni, hogy semmi nem történik benne, csak sejtelmesen megmutat egy karaktert, amiről úgyis mindenki tudja, hogy kicsoda.

Így fest a BioShock Infinite főhőse

Bár az eredeti BioShock hősének kinézetéről is lehet képeket találni, az első játék főszereplőjéről nem kaptunk ilyen hamar, ilyen jó minőségű rajzot, mint most. Az EGM magazin címlapján Booker DeWitt, a BioShock Infinite első embere feszít, s egy X-Men képregény borítójához hasonló módon védelmezi társát.

Egy éves a PlayStation Plus

Több mint egy éve már annak, hogy a PlayStation 3-tulajdonosok körmöt rágva rettegtek attól, hogy akkor a Sony a Microsofthoz hasonlóan jól fizetőssé teszi a PlayStation Networköt. Mint kiderült, a PlayStation Plus hűségszolgáltatással csak nyerni lehetett, méghozzá nem is keveset.

Nintendo: kritikus lesz a karácsonyi időszak

Satoru Iwata, a Nintendo atyaúristene is elismeri, hogy a Wii számára kritikus lesz a karácsonyi időszak, de ő nem tart attól, hogy a konzol leszerepelne. Ami tény: a Wii eladásai már nem a régiek, és ha valaki Wii-t akart venni, lehet inkább várni fog a Wii U-ra - viszont az árcsökkentés hatása még nem ismert.

HWSW: Szinte biztos, hogy ősszel jön az iPhone 5

Egyre több jel utal arra, hogy az ősszel befut az Apple iPhone 5. Egyelőre kevés konkrétum került nyilvánosságra, az okostelefon valószínűleg könnyebb és vékonyabb lesz az elődnél, és más tekintetben is alapvető változásokat eszközöl majd rajta a cupertinói cég, írja a HWSW.

A Valve miatt tűnt el a Crysis 2 a Steamről

Múlt hónapban a Steamről rejtélyes módon eltűnt a Crysis második része, többen azt feltételezték, hogy az Electronic Arts az Origin indulása miatt vetette le a játékot a Valve rendszeréből. Mint kiderült, nem egészen ez a helyzet: valóban az EA szedette le a Crysist, de elsősorban a Valve miatt.

Hét perc a Call of Juarez: The Cartel társaságában

Lássuk akkor a medvét! Illetve a tömény játékmeneti felvételeket, elvégre a Ubisoft végre hosszabban is kedveskedett nekünk és főleg a Call of Juarez fanoknak. A vadnyugat szellemisége a mexikói határt is elérte, igaz, száz évvel járunk később - de lesz itt káromkodás, fegyverropogás és drog.

Perlik a Nintendót a 3DS kijelzője miatt

Újra perbe fogtak egy konzolgyártót szabadalomsértés miatt, ezúttal a Nintendo és 3DS szemüveget nélkülöző 3D-s kijelzője van soron. A Tomita Technologies szerint a kiotói cég egy 2003-as technológiájukat másolta le, ezért jár neki a kártérítés, a Nintendónak pedig megrovás.

Megint a Sony a legértékesebb márka Ázsiában

Bár a vállalat óriási vesztességgel zárta a legutóbbi pénzügyi évét, és a PlayStation Network feltörése sem tett jót a reputációjának, az ázsiaiak körében továbbra is a Sony számít a legjobb márkának. Bár a piaci elemzők szerint a luxuscikkek gyártói népszerűbbek lehetnének, Ázsiában nem tudnak labdába rúgni.

Dead Block - kooperáljunk egy kicsit

Kishazánk egyik legjelentősebb játékstúdiója, a Digital Reality ezúttal a kiadói munka göröngyös talajára lépett a Dead Block esetében, a fejlesztést a német illetőségű Candygun Games végezte el. Egy humorban nem szűkölködő co-op zombiirtást vehetünk kezünkbe. Vér, blokádok és rock 'n roll.