Hírarchívum - 2013. december

Mobiljáték készül a Family Guy alapján

A Fox Digital Entertainment nagyot szakított a The Simpsons: Tapped Outtal, nem véletlen, hogy a Family Guy alapján is megpróbál összehozni valami hasonló anyagot. A TinyCo segít majd neki.

World of Warcraft - elindult az ingame bolt

Beköszöntött a mikrotranzakciók kora a Blizzard MMO-jában. A legfrissebb tapasszal elérhetővé vált az ingame bolt, ahol a nyitás örömére számos hátast és petet féláron vásárolhatnak meg az érdeklődők.

Északon is csúszik az Xbox One megjelenése?

A magyar piac ugye soha nem volt kiemelt fontosságú a Microsoft szerint, de a jelek szerint a nálunk északabbra élő népek is csak 2014 harmadik negyedévében kapnak Xbox One-t.

Hol van a PS Vitás God of War: Collection?

A Sony még az idei E3-on jelentette be, hogy PS Vitára költözik a God of War: Collection, de azóta semmit nem hallottunk a gyűjtemény felől - egészen mostanáig. Már a kötelező korhatár-besoroláson is átesett a program.

Pure Pool - jön az első PS4-es billiárd-játék

A Hustle Kingsről elhíresült VooFoo csapata hiánypótló alkotást készít PlayStation 4-re, érkezik az első next-gen billiárd-játék, amely látványos grafikát és bájos csajokat kínál a sportág szerelmeseinek.

362 GB-nál megteltet jelez a Xbox One?

Ugye a Microsoft next-gen konzolját 500 GB-os merevlemezzel szerelik, de ez nem jelenti azt, hogy hozzáférhetünk a teljes kapacitáshoz. A jelek szerint csupán 362 GB-tal rendelkezhetünk szabadon.

Megvan a Project Eternity végleges címe

Az Obisidian Entertainment régi stílusú szerepjátéka megkapta végleges címét: immáron Pillars of Eternity néven keressük az alkotást, amiről most befutott az első gameplay trailer is néhány kép társaságában.

Blogajánló: Xbox One és Assassin's Creed

Megnézhetjük közelről az új Xboxot, alaposan szemügyre vehetünk egy headsetet, megleshetjük Thort, rejtélyes ügyeket oldhatunk, kalózkodhatunk, vagy akár beléphetünk a maffiába is.

Új PS Move-ot szabadalmaztatott a Sony

PlayStation 4-fronton eddig érdekes módon nem nagyon került elő a PlayStation Move, és elképzelhető, hogy nem véletlenül: a Sony új mozgásérzékelős kontrollert szabadalmaztatott, amin már touchpad is van.

Húszéves a Doom

Húsz éve annak, hogy bemutatkozott a Doom első része, a játékipar egyik, ha nem a legfontosabb FPS-e. A játék, amit valószínűleg még az is ismer, aki nem is élt akkor, és a játék, amit mindenki imád.