Hírarchívum - 2013. december

Cliff Bleszinski aréna FPS-t csinálna

Az Unreal Tournament és a Gears of War atyja azt mondta, klasszikus aréna FPS-t szeretne csinálni, ami csak PC-re készülne el. A tervei szerint egy kisebb stúdió is elég lenne a megvalósításhoz.

Képeken az EA Sports UFC

Befutottak az első képek az első EA Sports-féle UFC-játékból, az ingame screenshotokon az a Jon Jones látható, aki az anyag borítóján is rajta lesz Alexander Gustafsson társaságában.

Nem működött a Rainbow 6: Patriots, újrakezdték

A Ubisoft végre megtörte a Rainbow 6: Patriotsot körüllengő csendet. A kiadó észak-amerikai elnöke, Laurent Detoc szerint nem állta meg a helyét a készítők elképzelése, minőségi okok miatt újrakezdték a fejlesztést.

Ingyenes a BAFTA-díjas The Room mobilokra

Igazi kuriózummal bővülhet az Apple-eszközöket birtoklók felhozatala, hiszen a megannyi elismerést bezsebelt puzzle játék, a The Room ingyenesen letölthető az App Store-ból. Vesd rá magad!

Mégsem törölték az Until Dawnt

Az Amazon webáruház nemrég törölte az összes Until Dawn-előrendelést, miután a cég úgy értesült, hogy a PS3-ra készülő tinihorror fejlesztését leállították. A készítők viszont megerősítették, hogy erről szó sincs.

Kedvcsinálókon a Yaiba: Ninja Gaiden Z

A Keiji Inafune által jegyzett Ninja Gaiden-mellékágban ugye zombikat kaszabolunk halomra, de a mester nem tudta megállni, hogy a Mighty No. 9 főhősét ne csempéssze bele valahogyan. Képek és videók landoltak nálunk.

Frissítve: LittleBigPlanet-bejelentés készül

Mozgolódik a Sony, és szinte biztosra vehető, hogy LittleBigPlanet témájú bejelentést kapunk napokon belül. Egy frissen kiadott teaserben Super Sackboyt láthatjuk, aki már repülni is tud. Készül a folytatás?

Sztoritraileren a Bound by Flame

A Spiders Studios játékában a főhősünket egy démon szállta meg, ennek köszönhetően képes a tűznek parancsolni. Az éremnek két oldala van: ha a képességet sokat használja, elveszti emberi mivoltát.

Magyarországon is kapható a PlayStation 4

Bár valószínűleg mindenki tud róla, a jegyzőkönyv kedvéért azért írjuk le: mától Magyarországon is kapható a negyedik generációs PlayStation. A Sony tegnap óriási launch partyval ünnepelt.

Dead Rising 3 - bemutatkozik az első DLC

A Capcom bemutatta a Dead Rising 3 első nagyobb letölthető kiegészítőjét, emellett a játék demóját is elérhetővé tette. Utóbbi húsz percig nyúzható, és összesen kétszer lehet nekifutni.