Hírarchívum - 2013. február

Élen nyitott a Dead Space 3 a brit toplistán

Noha a Dead Space 2 eladásait alulmúlta, így is a brit toplista élén nyitott a Dead Space harmadik része. A Ni no Kuni már a legjobb öt közé sem került be, egyébként nagy meglepetések nincsenek a listán.

Assassin's Creed - jönnek a kalózok?

A pletykák szerint valami készül Assassin's Creed: Black Flags címmel, ezt két forrás is megerősíti, más kérdés, hogy az eddig nem egyértelmű, hogy a kalózos cím a sorozat folytatása vagy a harmadik rész DLC-je lesz-e.

Búcsút mondhatunk a Castlevania-portoknak

A korábbi hírekkel ellentétben a MercurySteam mégsem tervezi, hogy a HD-konzolokra is elkészítse a 3DS-es Mirror of Fate-et, sőt, a Lords of Shadow 2 Wii U-s verziójára sincs esély. A csapat lészáma kicsi, az erőforrás kevés.

Neverwinter - bemutatkozik a pap

A Cryptic Studios MMO-jának első zárt bétatesztje jelenleg is zajlik, ám a srácok nem feledkeznek el az új kasztok bemutatásáról. Egy videó keretében lehull a lepel a Devoted Clericről.

Már készül a Dead Nation 2?

A Housemarque sokat markol, legalábbis a nemrégiben napvilágot látott koncepciós rajzok alapján. Grafikusuk művei között szemezgetve utalást találunk a Dead Nation 2-re, egy The Walking Dead és egy Superman címre is.

Új játékon dolgozik a Media Molecule

A PlayStation Vitára készülő Tearaway mellett egy másik projekten is szorgoskodnak a LittleBigPlanet fejlesztői. Honlapjukon egy külön szekciót, illetve egy nyolcvanas évek stílusában készült zenei klipet találunk hozzá.

Jön az Anna: Extended Edition

A Kalypso Media bejelentette, hogy az Anna című pszichológiai horror kibővített változatot kap, amelyből már egy félig élőszereplős, félig ingame trailert is be tudunk mutatni. A normál kiadás tulajdonosai ingyen juthatnak hozzá.

Wildman - a kiadók lelkesek, a rajongók nem

Még négy nap van hátra a Wildman kickstarteres adománygyűjtéséből, ám a kitűzött összeg felét sem gyűjtötte össze a Gas Powered Games. A kiadók már felfigyeltek a projektre, de minden a rajongók lelkesedésétől függ.

Traileren a Dragon's Dogma: Dark Arisen

Április végén kiegészül a Capcom tavaly megjelent szerepjátéka, a Dragon's Dogma. A Dark Arisenben olyannyira dúskálunk az új tartalmakban, hogy egy teljesen különálló folytatásként tekinthetünk rá. Előzetes érkezett.

Képeken a Battlefield 3: End Game

Három új screenshotot tudunk mutatni a Battlefield 3 utolsó DLC-jéből. A képeken az End Game egyik új pályája vehető szemügyre, és a talán legfinomabb újdonságnak ígérkező terepmotorokat is láthatjuk rajtuk.