Hírarchívum - 2013. február

Crysis 3 - minden véget ér egyszer

Ahogy a Crysis 3 hét csodája című videósorozat is, amely ezúttal kissé komorabb hangulattal bír, mint az előzőek. New York romokban, a természet lassan visszahódítja azt, ami az övé. Jön az ítélet napja.

Holnap újra megjelenik a System Shock 2

A Good Old Games rendszerében mutatkozhat be újra az 1999-ben megjelent klasszikus, és akár Windows 8-on is eldöcög majd. Tavaly október óta folytak a tárgyalások, hogy ez megtörténhessen.

Jön a Rizikó Mass Effect-változata

Nem tetszett a Mass Effect 3 vége? Tessék, változtasd meg! A BioWare bejelentette, hogy a Rizikó című társasjátékból Mass Effect-változat készül, a dobozborító terve már meg is leshető.

Injustice: Gods Among Us - bemutatkozik Aquaman

Ha valaki azt hitte, hogy a NetherRealm kihagyja a DC Comics-univerzum hőseit és gonoszait felvonultató verekedős játékból Aquamant, tévedett: Atlantisz királya is beszáll a buliba.

Nyáron jöhet a Deadpool-játék

Formális bejelentést még nem kaptunk, egyelőre egy levadászott hirdetés alapján várhatjuk idén nyárra a Deadpool-játék megjelenését. A korábbiak alapján nem lenne meglepő, ha az uborkaszezonban rajtolna a cím.

Az idei évet is lekésheti a Ryse

A Microsoft és a Crytek még mindig nem árulta el, hogy next-gen cím lesz-e a Ryse, viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy a "hardcore kinectes cím" az idei esztendőben sem kerülhet boltokba.

Next-gen cím lesz az új Batman-játék?

A pletykák szerint két-három hónap múlva mutathatják be a tegnap emlegetett Batman: Arkham-játékot, és az sem kizárt, hogy a folytatás a következő generációs konzolokra készül.

GDC 2013: A Bungie hét nap múlva bejelent valamit

A Bungie honlapján egy rejtélyes teaser oldal tűnt fel, amely azt sugallja, hogy egy hét múlva bejelentéssel készülnek a Halo korábbi fejlesztői. Lehet, hogy végre lerántják a leplet a Destiny-ről?

DmC - mozgásban a Bloody Palace DLC

A Bloody Palace mód nem új keletű vigasság a Devil May Cry-sorozat életében. Az előző részben is találtunk túlélőmódot, a Ninja Theory játékához pedig egy ingyenes DLC formájában érkezik még ebben a hónapban.

Aliens: Colonial Marines - a Sega tagadja a vádakat

Ahogy arról beszámoltunk, tegnap felreppent az a feltételezés, miszerint az Aliens: Colonial Marines egyjátékos kampányát nem a Gearbox készítette, hanem a TimeGate Studios. A Sega szerint szó sincs erről.