Hírarchívum - 2023. július

Késik a Test Drive Unlimited: Solar Crown, de bitang jól néz ki

Az ígéreteknek megfelelően végre lehullt a lepel a Test Drive Unlimited: Solar Crownról, ami annyit jelent, hogy friss gameplay mellett számos információt kaptunk a Nacon nyitott világú versenyjátékáról.

Kerek egész lesz az Assassin's Creed: Mirage

A Ubisoft nem tervez semmilyen DLC-t vagy más kiegészítőt az októberben megjelenő Assassin's Creedhez, azaz kerek egésznek szánják az egész játékot, mindenféle vadhajtás nélkül.

Ilyen vas kell a Remnant 2 alá

Kereken egy hét múlva érkezik a Gunfire Games lőfegyveres soulslike-ja, úgyhogy nem árt tisztában lennünk azzal, hogy milyen hardverrel érdemes nekiesnünk a játéknak.

2027-től csak cserélhető akkumulátorral kerülhetnek forgalomba kézikonzolok

Az Európai Unió új szabályozása szerint 2027-től csak cserélhető elemmel vagy akkumulátorral kerülhetnek forgalomba az új kézikonzolok. A cél a fenntarthatóbb fogyasztás és a hulladékcsökkentés elősegítése.

Keményen szivárog a 2023-as Call of Duty: Modern Warfare III

A híresztelések szerint zárt, belsős bétakört tartott az idén ősszel érkező Call of Duty - innen érkeztek a fegyvereket, pályákat, játékmódokat és az űtalakuló perk-rendszert taglaló szivárgások.

Street Fighter 6 - így harcol Rashid

Az arab ciklon az iszonyatos pörgőrúgásaival és hatalmas forgószéllel a háta mögött csap szét a Street Fighter 6 bunyósai közt. A legújabb bemutató az új karakter technikáit ecseteli.

Forradalmi játékmenetet ígér Peter Molyneux új játéka

Habár Molyneux legutóbbi játékai után már vigyáznunk kell, hogy mit hiszünk el a legendás játékfejlesztőnek, az úriember immáron PC-re és konzolokra készülő új játéka mégis nagy dobás lehet.

Lássuk, mit tud az Xbox Game Pass Core!

A Microsoft hivatalosan is lerántotta a leplet a megszűnő Xbox Live Gold utódjáról. Az átalakuló rendszerben elveszítjük a havi két ajándék játékot, cserébe viszont hozzáférést nyerünk egy nagyszerű játékválogatáshoz.

Augusztusban zárt bétát kap az Assassin's Creed: Codename Jade

Az Assassin's Creed videójáték-sorozat egyik hamarosan megjelenő mobil videójátékához, a Codename Jade-hez ismét közelebb kerültünk egy lépéssel.

Újabb videójáték készül a One Punch Man mangasorozatból

A világ egyik legkedveltebb anime- és mangasorozata, a One Punch Man ezúttal egy újabb videójáték-adaptációt kap: érkezik a One Punch Man: World.