Arcade Paradise teszt

A valódi játéktermek jórészt már csak az emlékeinkben élnek, a nosztalgikus vonzerejük viszont halhatatlan. Az Arcade Paradise-ban az lesz a feladatunk, hogy sikerre vigyük álmaink legmenőbb munkahelyét.

Marvel’s Spider-Man Remastered teszt (PC)

A playstationös játékosok szívét már 2018-ban meghódította az Insomniac Games fantasztikus Pókember-játéka, mely most számos technikai fejlesztéssel kiegészítve a PC-seket veszi célba.

Two Point Campus teszt

A Two Point Studios korábban sikeresen megalkotta a ’97-es Theme Hospital szellemi örökösét, a Two Point Hospitalt. Lássuk, hogyan sikerült átültetni a formulát egyetemi környezetbe!

Stray teszt (videóteszttel!)

Kemény az élet a sötét kibervárosban, de a Stray cirmos főhőse nem ismer legyőzhetetlen akadályt. A BlueTwelve Studio cicaszimulátora éppen olyan ellenállhatatlan, mint amilyennek tűnik.

Outriders - Worldslayer teszt

A People Can Fly csapata nem hagyta magára a több mint egy éve megjelent és komoly szervergondokkal küzdő Outriderst, sőt, az azóta kijött számos javítás és ingyenes bővítés után elkészültek az első valódi kiegészítővel is.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes teszt

A Three Hopes remekül ötvözi a Fire Emblem: Three Houses karaktereit és játékvonásait a musou stílussal, létrehozva ezzel talán az eddigi legjobb Warriors-játékot Switchen.

Hell Pie teszt

A pokolban hatalmas buli készül, hiszen a Sátán születésnapja szó szerint és átvitt értelemben is piros betűs ünnep, sajnos azonban az est fénypontjaként beharangozott imádott pitéje sehol sincs, és még a hozzávalóknak is lába kélt.

As Dusk Falls teszt

A Quantic Dreamtől távozó Caroline Marchal új csapata hasonló stílusban próbálkozik, mint a patinás stúdió. Összetett karakterek és lebilincselő cselekmény vár ránk ebben az Arizonában játszódó drámában.

Redout II teszt

Visszatért a Wipeout és az F-Zero előtt tisztelgő széria. A Redout II az eszement sebességével és hajmeresztő pályáival még azokat a veteránokat is kikezdi, akik a zsáner profijainak vallották magukat a 90-es években.

PowerWash Simulator teszt

Egyévnyi korai hozzáférést követően megjelent a PowerWash Simulator, ami pontosan azt nyújtja, amit a címe sugall, azaz piszkosul koszos helyszíneket, amiket aztán nekünk kell fényesre pucolni - szerencsére nem egyedül.