A Codemasters négy éve újra divatba hozta a keményvonalas ralijátékokat, most pedig megérkezett a folytatás. A DiRT Rally 2.0 kemény, nem ismer kegyelmet, de olyan vezetési élményt nyújt, hogy azt bármelyik vetélytársa megirigyelné.

A Koei Tecmo és a Team Ninja alkotása két új harcossal, némileg átalakított harcrendszerrel és felturbózott grafikával próbálja magát belopni a fanok szívébe, ám várhatóan kevés sikerrel: a régi hibákra csak sikerült még egyet ráfejelni.

Az Ape Out tökéletes tanmese arról, miért nem szabad egy szabadon élő gorillát fogságban tartani és kísérletezni rajta. Ugyanis ha a gorilla egyszer elszabadul, akkor ott bizony kő kövön nem marad.

A Mass Effect: Andromeda felemás kivitelezése után komoly nyomás nehezedett a BioWare-re, hiszen egy esetleges újabb kudarc komolyan érintheti a stúdió jövőjét. Ehhez képest az Anthem minden várakozásunkat alulmúlta.

A LEGO-kaland mozis folytatása szerencsére hozta azt, amit az első résztől kaptak a rajongók, ami viszont sikerült a filmvásznon, azt videojáték formájában sajnos már nem tudták megismételni a TT Games srácai.

A Capcom külső nézetes, démoncsépelős sorozata visszatér a gyökerekhez - méghozzá egy vérszívó démonfa gyökereihez! A tripofóbiások csak óvatosan közelítsenek!

Két év fejlesztgetés után idén februárban futott be a System Era Softworks első játéka, az Astroneer. A nyersanyaggyűjtős-bázisépítős játék inkább a nyugodtabb kalandokra vágyókat próbálja megcélozni.

Krosszmotoros szaltózik át a telihold előtt, mintha csak Elliott és E.T. tekerne át a horizonton. A Trials visszatért, immáron hatodik alkalommal, az új rész pedig őrültebb, mint valaha.

Hatalmas hurrikánok, pusztító árvizek és a bajbajutott nemzetek segítségére siető világkongresszus. A Civilization VI legújabb kiegészítője felkavarja az állóvizet, a bulihoz pedig csatlakozik Hunyadi Mátyás is.

A torkodban dobog a szíved, tízezrek figyelnek. A reflektorok úgy vakítanak, hogy semmit sem látsz, aztán hirtelen elnémul minden. A másodpercek óráknak tűnnek, a lámpák pedig pirosról lassan zöldre váltanak. És megszólal a metál!