Hírarchívum - 2008. március

Megerősítették a DS-es Disgaea készültét

A Famitsu értesülései szerint Nintendo DS-re is készül egy átirat a szép sikereket elért Disgaea-ból. A produktum egyelőre a Disgaea DS: Prince munkacímet kapta.

300 darab PS3-at rendelt az amerikai légierő

A japán Famitsu magazin arról számol be, hogy a United States Air Force háromszáz darab 40GB-os PlayStation 3-ra szóló rendelést adott le.

The Sims 3 - március 19-én lehull a lepel

Aligha akad olyan játékos, aki eddig az összes Sims-epizódot kipróbálta és kiismerte - érhető, hiszen az Electronic Arts nem is igen hagy minket levegőt venni.

Holnap nyit a budapesti Mini Softver Expo

A március 7-9. közötti Mini Softver Expo-ra bárki benevezhet, aki otthon érzi magát a játékok világában - a versenyzőknek Kustánczi Lia és Zimány Linda drukkol.

Hetvennégy autó a Gran Turismo 5: Prologue-ban

Annak ellenére, hogy csupán egy olcsó, előzetes verziója lesz a Gran Turismo 5-nek, a vezethető járgányok száma többszöröse más szimulátorok felhozatalának.

PSP-n is tiszteletét teheti a Resistance

A kizárólag PlayStation 3-on elérhető Resistance-sorozat kisebb kitérőt tehet a Sony marokgépére - a fejlesztők nem jelentettek be semmit, de szerintük van rá esély.

Az első a harc és a bajtársiasság

Az első a harc és a bajtársiasság - szól az Army of Two szlogenje, mely immáron kicsiny hazánkban is betámadta a PS3 és Xbox 360 tulajdonosokat.

Elhalasztották a Motortorm 2 bemutatóját

Mégsem mutatják ma be a Playstation 3 exkluzív Motorstorm folytatását - a Sony egy héttel eltolta a premier trailer szélnek eresztését.

Áprilisban szétszedik a The Orange Box-ot

Április 9-től egyenként is megvásárolhatóak lesznek a Half-Life 2: The Orange Box játékainak dobozos változatai - adta ma hírül a Valve.

Csúszik a Dragon Ball mozi premiere

Nyolc hónapot csúszik a Dragon Ball című rajzfilmsorozat alapján készült mozifilm premiere. Hivatalos oldalról nem hallottunk indokot egyelőre.