Hírarchívum - 2008. március

Megvan a legújabb Sonic játék címe

Nem mintha olyan meglepő lenne, de folytatódik a Sonic sorozat. Kedvenc kék színű kis hiperaktív fickónk legújabb kalandjainak már a címe is megvan.

HWSW: Nem mondott le a GTA kiadójáról az EA

Az Electronic Arts nem tett le a rivális Take-Two Interactive játékkiadó felvásárlásáról - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW magazin.

Itt az első Project Origin trailer!

A Monolith éppen a mai nap engedte útjára a Condemned 2. részét, ám ők továbbra gőzerővel dolgoznak a F.E.A.R. folytatásán, ahogy ezt a videóból is megtudtuk.

The Incredible Hulk - megérkeztek az első képek

A Cipher Complex fejlesztőinek új játékának, a The Incredible Hulk készültéről már régóta tudunk, a tényleges bejelentés viszont eddig váratott magára.

Microsoft: nem lesz Blu-ray lejátszó az X360-hoz

Az utóbbi időben több helyről hallhattuk, illetve olvashattuk, hogy a HD DVD halála miatt a Microsoft is elérhetővé teszi a Blu-ray lejátszót konzoljához.

Bemutatkozik a Looney Tunes: Cartoon Conductor

Új játékot készít a Looney Tunes alapján az Eidos: a Nintendo DS-re készülő Cartoon Conductor-ban mi komponálhatjuk meg a rajzfilm aláfestő zenéjét.

Wacky Races: Crash & Dash bejelentés videóval

Muttley, do something! - emlékeztek még erre az örökzöld mondatra? A Cartoon Network régi sorozatában, a Wacky Races-ben lehetett mindig hallani.

A GTA 4 lenyomhatja még az Iron Man mozit is

Szakértők szerint a GTA 4 megjelenése rányomhatja bélyegét a vele egy időben moziba kerülő Iron Man filmre. A Rockstar új játékából új képeket is kaptunk.

Dead Space videónapló gameplay jelenetekkel

Egy friss videóban néhány baba kis gameplay jelenet kíséretében az Electronic Arts munkatársai mesélnek legújabb horror játékukról, a Dead Space-ről.

Késik a PC-s Assassins Creed és Vegas 2 páros

Warezon már kint van egy gagyi lopott verzió, de az igazi dobozos Assassins Creed késni fog, sajnos a PC-s Rainbow Six: Vegas 2-vel együtt.