Hírarchívum - 2008. március

Megvan a Sin City játék fejlesztője, lesz Wii átirat

A Red Mile ma jelentette, hogy a korábban IR Gurus néven ismert Transmission Games készíti a Frank Miller képregényére épülő Sin City játékot.

A Rockstar már dolgozik a Max Payne 3-on?

Már négy éve várjuk a Max Payne 3-at, ekkor indultak ugyanis útnak a játék készültéről szóló első pletykák. Most újabb szóbeszéd indult meg.

Bejelentették a Nascar legújabb részét

Leleplezték a Nascar-sorozat soron következő részét: a Nascar 09 június 10-én jelenik meg PlayStation 2-, PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra.

Mozgásban a Motorstorm folytatása

A Motorstorm második részének bejelentéséről már tegnap beszámoltunk, akkori ígéreteinkhez híven pedig most a játék első előzetes videóját is közvetítjük felétek.

Test Drive Unlimited - új kiegészítő PC-re

Hamarosan letölthető lesz a Test Drive Unlimited Megapack névre hallgató kiegészítésére, mely 46 új álomjárgányt tartogat az autóversenyek szerelmeseinek.

NBA Ballers: Chosen One - képek és hátterek

Friss képek és hátterek érkeztek a Midway most áprilisban megjelenő NBA Ballers: Chosen One játékából. Összesen 13 új kép et kaptunk.

Kung Fu Panda - az első képek és részletek

Az Activision Blizzard ma kiadta az első igazi screenshotokat a Dreamworks stúdió Kung Fu Panda című animációs filmje alapján készített játékából.

Újjászületik az Interplay, jön az új Earthworm Jim

Baldurs Gate, Carmageddon, Descent, Die by The Sword, Earthworm Jim, Evolva, Fallout, Freespace, MDK, Redneck Rampage - újjászületik az Interplay!

Crysis Warhead - valami készül

A CryTek a hét elején levédette a Crysis Warhead nevet, mint játék címet. A lépés érdekes spekulációkat indított a játék rajongóinak körében.

Bejelentették a BioShock folytatását!

A 2K Games bejelentette a BioShock második részét. A tavalyi év egyik legjobb FPS-ének folytatását a 2K Marin stúdió embereire bízták.