Hírarchívum - 2008. március

Bárki kipróbálhatja a WorldShift nyílt bétáját

A tegnapi nappal lezárult a Black Sea Studios új RTS-ének zárt bétája, de az már kész is a nyílt megpróbáltatásra. A teszten ezúttal bárki részt vehet.

Motorstorm 2 leleplezés képpel és infókkal

A PlayStation: The Official Magazine legújabb száma bemutatta a Motorstorm 2-t. A pletykák igazak voltak, a játék trópusi helyszínre költözik!

HWSW: Rekord kereslet a videokártyák iránt

Erős negyedik negyedévet zárt a videokártyák piaca, a JPR adatai szerint az NVIDIA tovább növelte fölényét a bővítőkártyák terén - írja a HWSW.

Friss Mirrors Edge képek jelentek meg

Az EA DICE-os srácok friss képeket adtak ki a Mirrors Edge című vadi új címükből. A játék egyértelműen az év egyik legnagyobb durranásának számít.

Idén is lesz Game Developers Forum Hungary

A hónap elején megnyílt a regisztráció a Game Developers Forum 2008-ra. Március 31-ig kedvezményes fogalalás és különleges ajánlatok várnak mindenkit!

Starcraft 2 - Zerg bejelentés, kép- és videóözön

A Blizzard a Terran és a Protoss játszható oldalakat már bemutatta, tegnap pedig lerántotta a leplet a Starcraft 2 harmadik frakciójáról, a Zergekről is.

Battlefield: Bad Company special a Gamer.tv-ben

A Gamer.tv egy húsz perces műsorban mutatta be a Battlefield: Bad Company részleteit, emellett betekinthetünk az EA DICE stúdióba is a fejlesztőkhöz.

Hallgass bele a Grand Theft Auto 4 rádiókba!

A Rockstar tegnap frissítette az április 29-én debütáló játékának, a Grand Theft Auto IV-nek a honlapját. A képek és videók mellett felkerültek a rádióadók is.

HWSW: Három nagyfelbontású adó a UPC-nél

Megkezdte a HD-televízióadások digitális továbbításának tesztelését a UPC Magyarország - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW magazin.

Age of Conan - ami nélkül neki se kezdj!

Régóta várunk már az Age of Conan-re, s úgy tűnik, nem kell már sokat várnunk a boltokba kerülésig: körvonalazódni látszik a végleges gépigény.