Hírarchívum - 2009. február

Augusztus 7-én jelenik meg a G.I. Joe játék

Még a tavalyi esztendőben beszámoltunk róla, hogy az Electronic Arts gondozásában készül a G.I. Joe játék, ma pedig megtudtuk a megjelenési dátumot is.

Részletek a God of War harmadik részéről

A GameFAQ fórumon megjelent egy hozzászólás, amely a Game Informer következő számára hivatkozva lerántja a leplet a God of War 3 néhány részletéről.

Friss screenshotok szerda délelőttre

Újabb nagy adag screenshot érkezett galériánkba. Kedvenceim: Brutal Legend, Demigod, FEAR 2, Still Life 2, Street Fighter 4, Tenchu 4 és HAWX.

HWSW: Elérte a mélypontot az NVidia

A várakozásoknak megfelelően drámaian visszaeső bevétellel és jókora veszteséggel zárta a január 25-én véget ért pénzügyi negyedévet az NVidia.

God of War mintára készül a Dante's Inferno

A PSM3 magazin munkatársai azon szerencsések közé tartoznak, akik az elsők között próbálhatták ki Dante művének feldolgozását az Electronic Arts-nál.

Márciusban kipróbálhatjuk az új Riddick-játékot

A nemrég megrendezett New York-i Comic-Con rendezvényen a The Game Reviews oldal megtudott néhány információt új Riddick demójáról.

Csütörtökig tart a Gyűrűk Ura nyereményjáték

Még nem késtél le! Csütörtökig játszhatsz a legújabb Gyűrűk Ura játékért, a The Lord of the Rings: Conquestért, melyből három darab talál gazdára itt, a GK-n!

Tovább késik a Just Cause 2 megjelenése

Az Avalanche Studios által fejlesztett Just Cause második részének még a tavalyi év végén meg kellett volna jelennie, ám úgy tűnik, még tovább fog késni.

Burnout Paradise - Képeken a legújabb DLC

Múlt héten már írtunk róla, hogy a Criterion bejelentette a legújabb DLC-t a Burnout Paradise című játékhoz, ma pedig megérkeztek az első képek is.

Közeleg a Tom Clancys HAWX játszható demója

Közeleg a Tom Clancy nevével fémjelzett HAWX játszható demója. Az ingyenes kiadás konzolra holnap, PC-re pedig a hónap végén jelenik meg.