Hírarchívum - 2009. február

The Force Unleashed - közel 6 millió példány kelt el

Üzletileg az egyik legsikeresebb Star Wars-játékká vált a szeptemberben megjelent The Force Unleashed, melyből 5.7 millió példány kelt el valamennyi platformon.

Starcraft 2 - Néhány hónapon belül indulhat a béta

A Blizzard által fejlesztett Starcraft 2 hamarosan elérkezik abba a stádiumba, amikor elindulhat a béta teszt a Battle.net 2 lebutított változatán keresztül.

A Square Enix kezébe kerülne az Eidos?

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix ajánlatot tett az Eidos felvásárlására, s a cég örömmel csatlakozna a népszerű fejlesztőcsapathoz.

Videócsokor a szerda esti film előtt

Ma sem maradtoki videók nélkül.Összeállításunkban helyet kapott néhány megmaradt videó a Comic-Con-ról, de érkeztek a rendezvénytől független előzetesek is.

iPhone-on is tiszteletét teszi a Prey

A PC, a Mac és az X360 után iPhone-on tiszteletét teszi a népszerű Prey. Az FPS átiratát a MachineWorks fejleszti, megjelenésére pedig néhány héten belül számíthatunk.

Újraindult a Battlefield: Heroes bétatesztje

A minap újraindult a Battlefield: Heroes zárt bétatesztje: a kulccsal már rendelkezők újra felhasználhatják belépőjüket, a többieknek pedig még mindig nem késő regisztrálni!

A Free Radical fejlesztheti a Crytek konzoljátékait

Nyílt titok, hogy a Crytek megszűnt számítógép-exkluzív fejlesztőnek lenni, a CryEngine pedig készen áll az újgenerációs konzolokon való bemutatkozásra.

Jövőre folytatódik az Alien vs. Predator

Folytatódik az Alien vs. Predator: a népszerű játék (s nem a film) folytatását ismét a Rebellion fejleszti, s várható megjelenése jövőre esedékes.

Haza eladási toplista - Grand Theft Auto IV sikerek

A GTA IV számítógépes változatának megjelenése óta csak egyszer futotta egy szerény hetedik helyre a toplistán, január utolsó hetében viszont újra feltűnt rajta.

Késik a The Godfather második része

Az EA Games által fejlesztett The Godfather második része eredetileg március 6-án jelent volna meg, ám ma bejelentették, hogy egy hónappal többet kell rá várnunk.