Hírarchívum - 2009. március

Ilyen lett volna a The Flash kalandjairól szóló játék

A The Flash akciójátékot a Bottlerocket készítette a tavaly csődbe ment Brash Entertainmentnek. A projektet leállították, de most előkerült néhány kép belőle!

GDC 2009: Hétfőn startol az idei GDC kiállítás

Március 23-án, hétfőn indul a Game Developers Conference 2009. A Gamekapocs egész héten szállítja az infókat a kiállításról, úgyhogy érdemes lesz velünk maradni!

Friss screenshotok, hogy jól indujon a hétvége

Call of Duty, Demigod, Diablo, Terminator, The Lord of the Rings, UFC, Virtua Tennis - a legjobb címekkel indul a hétvége! Jó nézelődést!

Seven Haunted Seas - kalózkodjunk kicsit

Napvilágot látott a Seven Haunted Seas első előzetese, melyben egy sejtelmes öregasszony hangjának kíséretében betekintést nyerhetünk a zombi kalózok világába.

HWSW: Magyarul is letölthető az Explorer 8

Bejelentette az Internet Explorer 8-at a Microsoft, a böngésző régóta várt végleges változata magyar idő szerint tegnap este 6-tól tölthető - írja a HWSW.

Bioshock 2 - Eltávolították az alcímet

A legelső trailerből az derült ki, hogy a Bioshock második része a Sea of Dreams alcímet viseli majd, ám ma kiderült, hogy ezt a címet elvetették.

Nyerj eredeti Heroes V Gold Edition játékot!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű Heroes V Gold Edition játékot nyerhetsz. Tippelj és zsebelj be mindent!

A Square Enix licenszelte a Fallout 3 motorját

A Square Enlix LA licenszelte a tavalyi esztendő legsikeresebb szerepjátékának, a Fallout 3-nak a Gamebryo névre hallgató motorját.

GDC 2009: Bemutatják majd az új PixelJunk játékot

A jövő héten megrendezik a GDC 2009-et, ahol majd bemutatják a következő PixelJunk játékot, amely ismét csak Playstation 3-ra jelenik meg.

Április végén lesz az idei Game Developers Forum

A Game Developers Forum tartós sikerére való tekintettel ismét megrendezik a szakma és a nagyközönség érdeklődésére egyaránt számot tartó eseményt.