Hírarchívum - 2009. március

Május 12-én jelenik meg a konzolos Sacred 2

A PC-re már megjelent és a szerepjátékosok által kedvelt Sacred 2 hamarosan konzolon is tiszteletét teszi, egészen pontosan május 12-én kerül majd a boltok polcaira.

Jövő héten kezdődnek Wallace és Gromit kalandjai

Az új Sam & Max sorozat által már kitaposott útvonalat követi a Telltale Games soron következő sikervárományos szériája, amely Wallace és Gromit kalandjait örökíti meg.

Eladó a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios

A THQ korábbi bejelentéséhez tartva magát megkezdte kiadásai lefaragását és a tervezett leépítést: a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios még megmenekülhet.

Játékkal csalogat a Sony

Klasszikus megoldással próbál kibújni a Sony a kiadók által gerjesztett árcsökkentés alól. A PS3 maga nem lesz olcsóbb, ám megvételekor két exkluzív játékot is kapunk.

Kiszivárgott képek a Wolfenstein multijáról

Huszonkét darab screenshot szivárgott ki a készülőfélben lévő új generációs Wolfenstein-játékról, amelyek a program többjátékos módját mutatják be.

PS2-re is megjelenik a Secret Agent Clank

Gyakran fordul elő, hogy a Sony a PSP-s sikercímeket a második generációs PlayStation-re is kiadja, s ezúttal a Secret Agent Clank sem lesz kivétel.

Hivatalosan is bejelentették a Mass Effect 2-t

Már egy ideje tudunk a készültéről, ám az Electronic Arts ma hivatalosan is bejelentette a nagysikerű Mass Effect folytatását, valamint a célplatformokat is elárulták.

Készül a Ninja Gaiden Sigma folytatása

A japán Famitsu magazin/gamerbiblia szerint PS3-on is folytatást kap a népszerű akciósorozat: az új rész a Ninja Gaiden Sigma 2 címet kapta a keresztségben.

Mozgásban a Fight Night legújabb része

Megérkezett végre a várva-várt gameplay videó. A hangulatos, időnként belassításokkal tarkított, ám mégis játékbeli jeleneteket tartalmazó előzetest kaptunk.

Feltámad a Marvel Universe Online

Bő egy év telt el azóta, hogy a Marvel Universe Online fejlesztésének leállítását hivatalosan is megerősítették, most azonban életre kelhet a projekt.