Hírarchívum - 2011. szeptember

TGS 2011: Itt a Ninja Gaiden 3 előzetese

Tegnap már ácsingóztunk némi kedvcsinálóra Ryu újabb vérgőzös kalandjából, ha már a Team Ninja volt szíves azt bemutatni Tokióban. Szerencsére nem lopta el a showt teljesen a Dead or Alive 5. A trailer hangulatos, végre fény derül a játék történetére is. Igen, az is van a gyilokparádé mellett, bármilyen hihetetlen is.

TGS 2011: Új előzetest kapott a DmC

A Capcom teljesen újraformálja a Devil May Cry sorozatot, mely nem kis felháborodást váltott ki a rajongók körében - elsősorban a főhős "satnyasága" csapta ki a biztosítékot. A Tokióban bemutatott új traileren már nem ennyire vészes a helyzet, sokban emlékeztet a régi klasszikusokra az új felvonás.

Tölthető az Ace Combat: Assault Horizon demója

Megannyi káprázatos és néha monoton videó után végre magunk is meggyőződhetünk arról, hogy milyen minőségben képzelte el a Namco Bandai arcade repülőgépes címe, az Ace Combat új részét. Elsőként Xbox Live-on érhető el a demó és két küldetésben vívhatunk égi háborút.

Megjelent a megújult GameStar

Mától keressétek az újságosoknál a GameStar legfrissebb számát, a magazin alapos dizájnváltáson esett át, emellett megint két különböző címlappal érkezik, hogy az aktuális slágercímek tesztjeit és a jövőben érkező sikervárományos játékok előzeteseit el ne felejtsük említeni.

Megérkezett a Max Payne 3 első trailere

Ugyan a világ figyelme gamerfronton a héten Japánra terelődik, azért a nyugati világbüntetésről sem feledkezhetünk meg. Hat év után befutott a Max Payne 3 első, leleplező előzetese a Rockstar Games jóvoltából. Itt a válasz arra, miért borotváltatta le hajkoronáját a bukott rendőr.

TGS 2011: PlayStation Vita beszámoló a kiállításról

A Tokyo Game Show-n tartott Sony-előadás középpontjában szinte teljesen a PlayStation Vita állt. Sokat megtudtunk a marokkonzol japán startjáról, az indulójátékokról, így nagyjából láthatjuk, mi vár ránk majd a jövőre csúsztatott európai megjelenés alkalmával.

TGS 2011: Hivatalosan is jön a Dead or Alive 5

Megannyi pletyka után a Team Ninja végre hivatalosan is bejelentette a Dead or Alive ötödik részét, s bár sok információt nem árult el róla, a hírnek így is nagyon örülünk. A játék rendkívül kezdetleges állapotban leledzik egyelőre, a megjelenését jövőre várhatjuk állítólag.

TGS 2011: 3DS-en folytatódik a Monster Hunter

Komoly mentőöv lehet a Nintendo 3DS-nek a Capcom bejelentése: egyszerre két Monster Hunter-játék érkezik majd a kézikonzolra, az egyik a Wii-s Monster Hunter Tri átirata, a másik a teljes értékű negyedik rész lesz. Utóbbiról előzetesünk is van már, ütős anyag lett!

TGS 2011: Tízpercnyi a Skyward Sword prezentáció

A Nintendo a Tokyo Game Show előtti konferenciáján a novemberben megjelenő The Legend of Zelda: Skyward Swordot is bemutatta, Shigeru Miyamoto a szokásos lelkesedéssel lépett színpadra és fejtegette a várva-várt játék újdonságait. Tízpercnyi videónk van róla, csekkoljátok!

TGS 2011: Vitára is megjelennek Kojima kollekciói

Egyre erősödik a PlayStation Vita felhozatala, a Sony tegnapi TGS-konferenciáján Hideo Kojima bejelentette, hogy a kézikonzolra is meg fog jelenni a Metal Gear Solid és a Zone of the Enders HD kollekció, emellett a mester újgenerációs játékmotorja, a Fox Engine is kompatibilis lesz a géppel.