Hírarchívum - 2014. október

Nem kell sokat várni az Evolve alfájára

A 2K négy az egy ellen vívott szörnykaszabolója hamarosan megkezdi a zárt alfafázist, melybe akár ti is belekukkanthattok. Az új trailer mellett egy linket is találtok, ahol máris lehet regisztrálni a tesztlehetőségre.

Killing Floor 2 - spriccel a vér a fejlesztői naplóban

Megérkezett a Killing Floor 2 fejlesztői naplójának első része, melyben a játék csonkításos pillanatairól lesz szó, jó adag illusztrált videóanyaggal színesítve a készítők mondandóját. Eláruljuk: egy szín kiemelkedően sokat szerepel.

F1 2014 - Hamilton és a Hockenheimring

A Hockenheimringre két év után tért vissza a Forma 1 mezőnye, a Codemasters ezúttal a Német Nagydíjnak otthont adó pályát mutatja be, természetesen virtuális formában. A Mercedes volánjánál Lewis Hamilton ül.

Nevermind - az első bioszenzoros horrorjáték

Ambiciózus ötletből nincs hiány a Nevermindban, amely képes beolvasni a játékos reakcióit és ez alapján adagolja a terror szintjét. Noha az első Kickstarter-kampány elbukott, a csapat még egyszer nekifut a gyűjtésnek.

PC-n is 30 fps-sel fut a The Evil Within

A Bethesda némileg részletesebben mesélt a The Evil Within PC-s verziójáról. A horrorjáték képfrissítési sebességét a Tango Gameworks 30 fps-re lőtte be, ez alól a számítógépes változat sem lesz kivétel.

Minecraft - megvan a PS Vitás verzió dátuma

A Minecraft PS Vitás portja átment a Sony minőségellenőrzésén, így a 4J Studios végre kitűzhette a megjelenési dátumát. A kultjáték handheld verzióját a jövő héten tölthetjük le az európai PS Store-ból.

Xbox One - így néz ki az új konzolcsomag?

Brazíliában is vannak játékshowk, példának okáért a Sao Paulo-i Brasil Game Show, ahol a Microsoft állítólag bemutatta a Halo: The Master Chief Collection-féle Xbox One bundle-t, amely fehér színű konzollal érkezik.

A hónap végén jön a Battlefield 4: Premium Edition

Október végén minden földi jóval megpakolt kiadást kap a Battlefield 4. A Premium Edition névre hallgató csomag elsőként PC-n landol, majd konzolokra is befut, de "technikai korlátok miatt" nem lesz belőle Xbox 360-as verzió.

Ingyenes lett a Dragon Age: Origins

Folytatódik az Electronic Arts On the House kezdeményezése, ezúttal ráadásul nem is akármilyen címmel: a jövő hét elejéig a Dragon Age: Origins tölthető le ingyenesen az Originről!

Így készül a Lara Croft and the Temple of Osiris

Elindult a Lara Croft and the Temple of Osiris fejlesztői naplósorozata. Az első részben a fegyverekről és karaktereinket különleges képességekkel felruházó cuccokról lesz szó némi gameplay jelenettel illusztrálva.