Hírarchívum - 2014. október

Tíz percig mozog a Quantum Break

A Microsoft japán részlege jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk a Remedy Xbox One-exkluzív alkotásába. Az időmanipulációs játék döbbenetesen fest, és ahogy látjuk, a játékmenet is egészen egyedinek tűnik.

Íme, a Dragon Age: Inquisition gépigénye

Közeleg a BioWare szerepjátékának megjelenése, így felkerültek az Originre a Dragon Age: Inquisition minimum és ajánlott rendszerkövetelményei. Emellett szó lesz a konzolos változatok felbontásáról is.

A hétvégén kipróbálható az Xbox Live Gold

Csak szólunk, hogy ezen a hétvégén az Xbox 360-tulajok Gold előfizetés nélkül is elérhetik az Xbox Live multiplayer funkcióit. Az akció már éles és egészen vasárnap éjfélig tart. Köszönjük, Microsoft!

Assassin’s Creed: Unity - 13 perc kampány

Most hosszabban is belenézhetünk az Assassin’s Creed: Unity egyjátékos kampányába egy YouTube-felhasználó jóvoltából - az alany az Xbox One-os verzió volt. Párizsban forrnak az indulatok, ideje, hogy valaki rendet rakjon.

Ne nézd meg a The Evil Within új trailerét!

Egyrészt azért, mert félelmetes, másfelől azért, mert szerintem elég sok olyan helyszínről és jelenetről rántja le a leplet, amit jó lett volna először a játékban meglátni. Én szóltam!

Késik a LittleBigPlanet 3 Európában

Most akkor tegyük fel a kezeinket, és kezdjünk el ordibálva rohangálni? Azt azért nem, mindössze egy hetes csúszásról van szó, a LittleBigPlanet 3 így csak november 26-án landolhat az európai boltok polcain.

Frissítve: A Far Cry 4 és Childish Gambino

Nem elírás, ő szolgáltatja a talpalávalót a Far Cry 4-ben. A Ubisofttal való összeborulás következményeként Childish Gambino nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire bejön neki a játék.

200 óra tartalommal jön az új Dragon Age

A BioWare szerint hosszú játék lesz a Dragon Age: Inquisition, a lelkesebbek, akik mindent fel szeretnének majd fedezni a világában, nyugodtan spájzoljanak be pár napi hideg élelmet.

Ilyen vas kell a Pro Evolution Soccer 2015 alá

Nem fogja megizzasztani a számítógéped a Pro Evolution Soccer 2015, igaz, nem is produkál majd olyan látványt, mint amit a PlayStation 4-es és az Xbox One-os kiadás. Ez egy hibrid változat, mondják a készítők.

Állítólag eladó a Unity is

Úgy hírlik, eladó a Unity. Azt még nem lehet tudni, hogy ki venné meg a népszerű játékkészítő platformot, de az biztos, hogy az eladás apropóján szétküldött prezentációt a Google is megkapta többek között.