Hírarchívum - 2014. augusztus

GC 2014: Bemutatkozik a Grand Ages: Medieval

A Kalypsót nem lehet lelőni, csak úgy záporoznak a gamescomos bejelentések a kiadótól. Most éppen a Grand Ages folytatása van soron, a városépítős stratégiai játék a középkorba költözik.

GC 2014: Mortal Kombat X - traileren Kano

Ahogy arra már utalgattak a fejlesztők (és persze lehetett is sejteni), Kano az új Mortal Kombatban is visszatér. A játék legújabb trailere most róla szól, Ed Boon vázolja fel nekünk a képességeit.

Frissítve: előfizetéses szolgáltatást indít az EA

Az Electronic Arts új előfizetéses szolgáltatást jelentetett be, amellyel havi öt dollárért hozzáférhetünk néhány nagyobb játékához Xbox One-on. Az EA Access bétája már elérhető, hamarosan mindenki számára nyitott lesz.

Steam - jönnek a filmek és a tévésorozatok?

Néhány film ugyan már most is megvásárolható a Steamen keresztül, azonban a SteamDB találata szerint hamarosan külön kategóriát kaphatnak ezek is. Sőt a tévésorozatok és a zenék is.

GC 2014: Dead Island 2 - az első gameplay trailer

Befutott az E3-on bemutatkozott Dead Island 2 első gameplay trailere, közel másfél percig bámulhatjuk a jövőre megjelenő zombis című játékmenetét. Az előzetes ennek megfelelően pörgős, csak úgy repkednek a végtagok!

Blogajánló: Star Wars - A kultúrparasztok lázadása

Nem kell megijedni, nem az új Star Wars-film címe olvasható fenn. Egyszerűen arról van szó, hogy remek móka összemixelni a blogajánlóban szereplő írások címeit, így született meg ez a szörnyszülött is.

HWSW: Ilyen az új Foursquare

Hatalmas ugrás kulturálisan az új Foursquare alkalmazás. A korábbi közösségével szakít a cég, ez a szolgáltatás már a széles tömegeket célozza - olvasható nagytestvérünk, a HWSW bemutatójában.

Brit toplista: még mindig vezet a The Last of Us

Mivel alig volt játékmegjelenés, említésre méltó cím pedig nem is érkezett a múlt héten, a brit játékeladási toplistán sem történtek túl nagy változások: még mindig vezet a PS4-es The Last of Us.

GC 2014: Hamarosan kezdődik a kiállítás!

Ez a hét a Gamescomról szól majd, a kölni kiállítás szerdán nyitja ki a kapuit hivatalosan, de már most elkezdtek szállingózni az első bejelentések és látnivalók. A Gamekapocs minden részletről beszámol majd.

GC 2014: Folytatódik a Dungeons

Bár az első rész sem sikerült túl jól, a Kalypso még egyszer bepróbálkozik a Dungeon Keeper-klónjával. A Dungeons 2 jövőre jelenik meg, és újdonság, hogy lehet benne a föld felett is harcolni.