Hírarchívum - 2014. szeptember

Csúszik a PS4-es és Xbox One-os WWE 2K15

Ritkaságszámba megy, ha egy sikervárományos alkotás újgenerációs változatára tovább kell várnunk, mint a last-gen verziókra, ám a WWE 2K15-tel ez a helyzet. A 2K Sports novemberig visszatartja ezeket a változatokat.

Megjelent a mobilos Goat Simulator

Ha azt hitted, hogy egy kecske csak PC-n csinál káoszt és pusztulást, akkor nagyot tévedsz, Megérkezett a Coffee Stain Studios Goat Simulatorának hordozható változata - némileg szerényebb látvánnyal.

Mobilokon tér vissza az NHL 2K-sorozat

Négy évvel az utolsó konzolos epizód után, a 2K Sports jégkorongos sorozata visszatér, ám ezúttal iOS-re és Androidra. Az NHL 2K tabletekre lesz optimalizálva, de támogatja a dedikált kontrollereket is.

Visszatér a Codename: Panzers

Hosszú szünet után folytatást kap a magyar Stormregion nevéhez fűződő Condename: Panzers-sorozat. Ráadásul a második világháborús játék munkálatai a határainkon belül maradnak: a hazai Neocore csapata rakja össze.

Elérhető a Murasaki Baby PS Vitára

Ha egy igazán hátborzongató és innovatív kalandra vágysz a Sony handheldjén, akkor a Murasaki Baby remek választás lehet. A megjelenés örömére az Ovosonico most a főszereplőt mutatja be nekünk közelebbről.

FIFA 15 - ezt kell tudnod az Ultimate Teamről

Milyen érdekes, hogy a minap erősítette meg az EA Sports, hogy idén már nem tudnak a játékosok kereskedni az Ultimate Teamben, erre befutott egy előzetes, amely pont ezt a játékmódot taglalja. Ma okosak leszünk.

Frissítve: Alien: Isolation - kifelé a szellőzőből!

A Creative Assembly folytatja atyáskodó sorozatát, és már jó előre figyelmeztet, mire figyeljünk oda az Alien: Isolation során, ha nem akarjuk, hogy a xenomorf újra és újra megvacsorázzon Amandából.

2,5 milliót bukott a Bungie a Destiny-kritikákon?

Kis kitartást kérünk még, míg elkészül a Gamekapocs Destiny tesztje, de ha már ez szóba jött, lássunk is valami releváns anyagot: úgy hírlik, a Bungie 2,5 millió dollárt bukott, amiért a játék nem kapott túl jó értékeléseket.

The Evil Within - megjött a Tokyo Game Show-trailer

Holnap rajtol az idei Tokyo Game Show, így annak rendje és módja szerint több érdekes bejelentésre és látnivalóra is számítunk a következő napokban. Felvezetésként álljon itt a The Evil Within legújabb előzetese.

Assassin's Creed: Unity - csapatban vagy erős

Új előzetest kapott az Assassin's Creed: Unity, ami a játék egyik legfontosabb újdonságát, a kooperatív módot hivatott bemutatni. Túl sok érdekesség nem derül ki persze belőle, ez már inkább csak kedvcsináló.