Hírarchívum - 2017. július

Megjelent a Black The Fall

Egy kis román fejlesztéssel, a disztopikus kommunista világban játszódó Black The Fall oldalnézetes kalandjával bővült a Square Enix Collective kínálata. A kiadó ennek megfelelően fel is lőtte a játék utolsó előzetesét.

Augusztusban jelenik meg a The Escapists 2

A Team17 és a The Escapists fejlesztését végző Mouldy Toof Studios megerősítette, hogy a börtönből megszökős szimulációjuk második epizódja augusztus végén jelenik meg. A Switch-változat viszont csak később debütál.

Fantasy Strike - egy verekedős játék mindenkinek

A verekedős játékokat mindenki szereti, mégis azt lehet mondani, hogy az összetettségük és nehézségük miatt sokan távol maradnak tőlük. Ezt a problémát a kiadók is látják, maguk is küzdenek vele.

Az űrben is játszódhat a következő Halálos iramban

Amikor már azt hiszed, hogy a készítők nem tudják hova fokozni a Halálos iramban őrültségeit, akkor jön a nyolcadik epizód rendezője, F. Gary Gray, aki szerint az sem kizárt, hogy az új rész akár a Marson is játszódhat.

Eltűnik a Steamről a Tony Hawk's Pro Skater HD

A Valve minfenféle indoklás nélkül jelentette be, hogy jövő héten nyugdíjba küldik a Tony Hawk's Pro Skater HD PC-s változatát, így egy hét múlva már nem lesz elérhető náluk a játék.

Szeptemberben jön a fehér PlayStation 4 Pro

A Sony megerősítette, hogy az őszi szezont egy olyan PlayStation 4 Pro-csomaggal indítják, aminek része lesz az akkor megjelenő Destiny 2 is. Az exkluzív bundle másik érdekessége, hogy hófehér színben pompázik majd.

Ősszel jön Switch-re a Dragon Ball: Xenoverse 2

A Bandai Namco bejelentette, hogy szeptember végén landol Nintendo Switch-en a Dragon Ball: Xenoverse 2. Kapunk egy sor exkluzív funkciót is, egy gépen például több játékos is játszhat egy-egy Joy-Connal.

Battlecrew: Space Pirates - itt a free-to-play verzió

A Dontnod Eleven csapata mindenki számára ingyenesen elérhetővé tette az oldalnézetes PvP-játékát, a Battlecrew: Space Piratest. Az egyedüli megkötés, hogy naponta csak bizonyos mennyiségű kreditből gazdálkodhatunk.

Új frissítést kapott a 19 éves Half-Life

Jó hír, hogy a Valve ennyi év elteltével sem hagyja parlagon a klasszikus játékait. A minap új frissítést kapott az eredetileg 1998-ban megjelent Half-Life, amely az új gépeken előforduló összeomlásokat javítja.

A WWE 2K18 is jön Nintendo Switch-re

Öt év elteltével a népszerű pankrációs játék visszatér a Nintendo platformjára. A 2K Sports bejelentette, hogy a WWE 2K18 is tiszteletét teszi a hibridkonzolon, de elképzelhető, hogy nem egyszerre jön a többi verzióval.