Hírarchívum - 2017. július

Frissítve: Leáll a New Nintendo 3DS gyártása

És bár formális bejelentés még nincs, általában az ilyen hírek a nyugati karrier végét is jelentik egyúttal. A New Nintendo 3DS XL és a Nintendo 2DS marad, a hónap végén pedig érkezik a New Nintendo 2DS XL is.

GC 2017: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

Augusztus végén rendezik Európa legnagyobb gamer eseményét Kölnben. A Microsoft sem marad ki a tutiból: a gamescomos konferenciájukat az esemény nulladik napján tartják, és játszható lesz az Xbox One X.

Sniper Elite 4 - jön a Deathstorm DLC utolsó része

Végre visszatérhetünk a náci Németországba a Sniper Elite 4 háromrészes DLC-jének utolsó darabjában. A Deathstorm: Part 3-ban egy titkos nukleáris projektet fúr meg hősünk, Carl. A minikampány a jövő héten zárul.

Wolfenstein II: The New Colossus - ennyire német

Az biztos, hogy a Wolfenstein 2: The New Colossus fejlesztői alaposan kidolgozták a nácik által megszállt Amerika háttérsztoriját. Még egy korabeli TV-showban is ezerrel nyomatja a német kultúrát a karhatalom.

Days Gone - a már ismert küldetés más útvonalon

Az E3-on egy jó hosszú missziót izgulhattunk végig a Days Gone-ból. Most újra ez a küldetés kerül terítékre, csak hősünkkel más útvonalon, napszakban és időjárási körülmények között szivárgunk be a táborba.

Total War: Warhammer II - színpadon a sötét elfek

Nagy adag kedvcsináló érkezett a Total War: Warhammer II harmadik játszható frakciójához, a sötét elfekhez. A filmes előzetes mellett néhány képet is feltöltöttünk a galériánkba róluk.

Thészeusz kalandjai VR-ban elevenednek meg

A jövő héten érkezik a Theseus, amelyben a görög mítoszból ismerős labirintusba látogathatunk el Thészeusz oldalán. Mindezt pedig VR-ban élhetjük át, első körben egy PlayStation VR társaságában.

A japánok költenek a legtöbbet a Pokémon GO-ra

Habár az összesítésben csak a második helyet tudták összehozni az amerikaiak mögött, egyenként messze több pénzt költenek a Pokémon GO-ra a japánok, mint a többi ország játékosai.

Jövő héten rajtol a Just Cause 3 multiplayer modja

Fél év bétatesztelést követően a jövő héten élesedik a Just Cause 3 multiplayer modja. A kiegészítő telepítése után szerverenként több százan bandázhatnak majd együtt a játék világában.

Harmincéves a Metal Gear-sorozat

Tegnap ünnepelte a harmincadik születésnapját a Metal Gear és így a Metal Gear-sorozat. Habár a játék atyja, Hideo Kojima már nem dolgozik a Konaminál, az továbbra is számol a szériával.