Hírarchívum - 2020. március

Ingyen játszható a hétvégén az AC: Odyssey

Az ókori Görögország vár rád az Assassin's Creed-sorozat legutóbbi darabjában, amely az előttünk álló hétvégén ingyenesen játszható lesz. Ez idő alatt az egész játékhoz hozzáférünk, és még egy Ezio ihlette jelmezt is bezsákolhatunk.

PS4-re tart a Creature in the Well

A tavalyi év egyik legszokatlanabb indie játéka volt a Creature in the Well, amelyben a hack & slash a flipperrel találkozik. PlayStation 4-en nem nyílt lehetőség a kipróbálására, de március végével azon is megküzdhetünk a kútban lakó szörnnyel.

Nintendo Switch - íme, a közeljövő indie újdonságai!

A Nintendo ma este megtartotta az Indie World Showcase legutóbbi adását, amely során közel húsz percen keresztül darálta, hogy milyen független fejlesztésű újdonságokra számíthatnak a Switch-tulajok a közeljövőben.

Elhalasztották a Black Widow premierjét

Habár a Disney az utolsó pillanatig reménykedett benne, hogy időben mozikba kerülhet a Black Widow, végül kénytelen volt elhalasztani a Marvel-film premierjét. Egyelőre új dátumot sem kaptunk hozzá.

SnowRunner - ide nem lesz elég a hólánc!

Új kedvcsinálót kapott a SnowRunner, a gameplay jelenetekkel tarkított előzetes végigveszi a játék összes fontosabb újdonságát. Az biztos, hogy az elemek alaposan megkeserítik majd az életünket!

Így indul a Borderlands 3 új kiegészítője

Március végén válik letölthetővé a Borderlands második sztorikiegészítője, a Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock. Most kaptunk egy hosszabb gameplay videót hozzá, amely az első 12 percet mutatja meg nekünk.

Demót kap a Trials of Mana

Április végén landol a boltokban az eredetileg SNES-en bemutatkozott Trials of Mana felújított változata, amire most egy launch trailerrel, holnap pedig egy demóval hangol a Square Enix.

Holnapra új PlayStation 5-részleteket ígér a Sony

Habár a GDC-t lefújták, így is beesett, és várhatóan még be is esik néhány nagyobb bejelentés a héten. Nem sokkal azután, hogy közelebbről is megismerhettük az Xbox Series X hardverét, a PlayStation 5 borítása alá is beleshetünk!

Frissítve: Állnak a forgatások a koronavírus miatt

Nemcsak a már elkészült filmek premierjére, hanem az épp zajló forgatásokra is hatással van a koronavírus-járvány. A stúdiók több nagy költségvetésű produkció munkálatait is kénytelenek szüneteltetni.

A Samsung kiesett a game streaming piacról

Jelenleg több cég igyekszik azon, hogy a streaming játékos piacot idejekorán leosszák egymás között a lehető legjobban érvényesítve saját érdekeiket. A Samsung ezúttal vesztesként került ki a történetből.