Hírarchívum - 2020. március

The Complex - találó játék érkezik most márciusban

Járvány idején mi is lehetne átélhetőbb egy biológiai vészhelyzetről szóló sci-fi thrillernél? Március 31-én érkezik a The Complex. Az interaktív filmek rajongói már készülhetnek is a kalandra!

Overwatch - fény derült a hatodik alapító kilétére

Az Overwatch rajongói számára régi rejtély, ki lehet a titokzatos hatodik alapító. Mindössze a Liao név volt ismert a nyilvánosság előtt, s nem több. Most a Blizzardnak köszönhetően kicsit többet is megtudhatunk róla.

Dupla XP-kampány a Star Wars: Battlefront II-ben

Az Electronic Arts tulajdonában álló svéd DICE szolgáltatja az élő példát arra, hogy ami nem öl meg, az XP-t ad. A javasolt karantén idejére megnövelte a játékban szerzett tapasztalati pontok szorzóját.

Részletek az új Xbox visszafelé kompatibilitásáról

A Microsoft már évekkel ezelőtt tanújelét adta annak, mennyire szívügye a visszafelé kompatibilitás, az újgenerációs Xbox pedig továbbviszi ezt az értékrendet. Emellett a generációk közötti multiplayer lehetőségéről is közölt információt a cég.

Minecraftos ballagást tartottak japán diákok

A jelenlegi járványhelyzet több országban eredményezett rendkívüli tanítási szünetet, így Japánban is, ahol szemtanúi lehetünk a megváltozott körülmények és a gyermeki találékonyság találkozásának.

A tervek szerint folytatódik a Gamescom szervezése

Egyre több rendezvényt fújnak le a koronavírus-járvány miatt, és most már nem pusztán a szervezők elővigyázatosságáról van szó, hanem a hatóságok kötelezik erre az érintetteket. A Gamescom azonban megúszhatja a törlést.

Brit toplista: élen nyitott a Nioh 2

Most, hogy kicsit beindultak a játékmegjelenések, a brit eladási toplistán is akadnak érdekességek: a Nioh 2 például kapásból az élen kezdett, és ezt a pangó időszakot jellemzi, hogy még csak meg sem kellett erőltetnie magát.

Holnap este Nintendo Indie World Showcase

Nem voltak megalapozatlanok a korábbi pletykák, holnap új adással jelentkezik a Nintendo Indie World Showcase, amely a közeljövő Nintendo Switchre érkező független fejlesztéseit vonultatja fel.

Csütörtökön jön a Resident Evil 3 demója

A Capcom bejelentette, hogy csütörtökön válik letölthetővé a felújított Resident Evil 3 korábban már beharangozott demója. Nem sokkal később a Resident Evil: Resistance is kipróbálhatóvá válik, méghozzá egy nyílt béta keretei között.

Xbox Series X - íme, a teljes specifikáció

Újabb részleteket árult el a Microsoft a következő generációs konzoljáról, így jóformán mindent tudunk már a konzolról, csak a pontos megjelenési dátum és az árcédula hiányzik.