Hírarchívum - 2021. október

Megvan a Rainbow Six: Extraction premierdátuma?

Noha a Ubisoft eddig sem titkolta, hogy a Rainbow Six: Extraction januárban kerülhet boltokba, a minap frissítették az egyik blogposztjukat, amelyben így már a napra pontos megjelenési dátum szerepel.

Bemutatkozott a DC Heroes & Villains

Nem várt játékbejelentésre is futotta a tegnapi DC FanDome-on, bár nem biztos, hogy a rajongók pont arra számítottak, hogy a DC Heroes & Villains képében a Marvel Puzzle Quest kap majd kihívót.

Kiszivárgott felvételen az Elden Ring

Valószínűleg minden Souls-rajongó tűkön ülve várja már, hogyan is fest akció közben a From Software következő játéka, az Elden Ring. Hivatalos anyagot most sem kaptunk, de kiszivárgott egy rövid felvétel, amit a hajtás után tudtok meglesni.

Werkfilmen a Shazam! Fury of the Gods forgatása

Nagyon messze van még a Shazam! folytatásának, a Shazam! Fury of the Godsnak a bemutatója, de a tegnapi DC FanDome-on kaptunk egy kulisszák mögötti kedvcsinálót, ami többek között a főgonoszokról is lerántja a leplet.

Kulisszák mögött az Aquaman folytatása

Igazi előzetes helyett egyelőre csak egy tartalmas werkfilmet kaptunk az Aquaman and the Lost Kingdomból, ebben viszont nem csak a forgatásról láthatunk felvételeket, de fantasztikus koncepciós rajzok is felvillannak benne.

Történetmesélős előzetesen a Suicide Squad-játék

Még mindig nem tudjuk, milyen akció közben a Rocksteady következő játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League, de a mostani, történetre fókuszáló kedvcsináló azért megvillantja az engine képességeit.

Gotham Knights - porondra lép a Baglyok Bírósága

A tavalyi DC FanDome-on mutatkozott be a Gotham Knights, ami a Batman halála utáni Gotham mindennapjaiba kalauzol majd el minket. A város védelmét ezúttal Robin, Nightwing, Batgirl és Red Hood látja el.

Vadonatúj kedvcsinálón a Peacemaker-sorozat

A korábbi rövid jelenet után végre egy tartalmasabb hangulatfokozó is befutott az HBO Max nyolcrészes sorozatához, a Peacemakerhez, ami részletesebben is bemutatja majd az Öngyilkos Osztagban megismert karaktert.

The Flash - Batman is beköszön az első trailerben

Közel ötéves várakozás után úgy tűnik, végre tényleg lesz valami az Ezra Miller főszereplésével készülő Flash-filmből. A tegnapi DC FanDome-on bemutatkozott az első kedvcsináló, amiben Michael Keaton Batmanje is visszatér.

Befutott a Black Adam első ízelítője

A tegnap este tartott DC FanDome nyitányaként Dwayne Johnson lépett a színpardra, aki elmondta, hogy nagyon izgatott a Black Adam-film kapcsán, mert ez egy igazi szerelemprojekt a számára. Majd megnézhettük az első kedvcsinálót is.