Hírarchívum - 2021. október

Új játékon dolgoznak a We Happy Few alkotói

A stúdió egyik munkatársa, Naila Hadjas nemrég az Xbox Squadnak adott interjút, amiben elárulta, hogy nem csak megduplázódott a csapat létszáma, de a We Happy Few után egy teljesen új játék fejlesztésébe is belekezdtek.

Csúszik az Elden Ring megjelenése

A From Software a Twitteren erősítette meg, hogy mégsem tudják tartani a januárra belőtt megjelenést, így nem sokat, de csúszik az Elden Ring premierje. Szerencsére csak egy hónapról van szó.

Utolsó előzetesen a Call of Duty: Vanguard

A Call of Duty: Vanguard utolsó vásárlócsalogató előzetese szerint a második világégés összes frontját megjárjuk majd, de azért náci zombikkal is összeakasztjuk majd a bajszunkat.

Project M - mozgásban a koreai fantasy-RPG

A mobilos Hundred Soul után a nagyok között is szerencsét próbál a dél-koreai HOUND13 csapata. Legújabb játékuk a Project M kódnéven fut, Unreal Engine hajtja és egy egy dark fantasys akció-szerepjáték lesz.

Itthon is emelkedik a Netflix havidíja

Először a SorozatWiki számolt be róla, hogy Magyarországon is drágul a Netflix. Az áremelkedés egyelőre csak az új előfizetőket érinti, de idővel a már meglévő felhasználóknak is többet kell majd fizetniük.

Négy év után kibővült a Monument Valley 2

A Monument Valley-sorozat az egyik legemlékezetesebb mobilos franchise, és bár a harmadik rész még várat magára, azért a rajongók így sem panaszkodhatnak: a minap kaptak egy meglepetésfejezetet a legutóbbi játékhoz.

24 millió játékosnál jár a Final Fantasy XIV

Dacára annak, hogy az eredeti rajt nem sikerült a legjobban, a Final Fantasy XIV mára óriási siker lett: a Square Enix szerint egyre többen kapnak rá az MMORPG-re, amely ráadásul az eddigi legnyereségesebb Final Fantasy.

150 gigát eszik majd a Guardians of the Galaxy

Befutott a Marvel's Guardians of the Galaxy gépigénye, és bár a követelmények nem tűnnek annyira vészesnek, a háttértárolónk gigabájtjait két kézzel tömi majd magába az adaptáció.

A FIFA is odaszúrt egyet az EA-nek

Miután napvilágot láttak a pletykák arról, hogy a FIFA és az EA nem tudnak megegyezni, a szövetség közleményt adott ki, amelyben jelezte: nem szerencsés, hogy egyetlen cég uralja a focis jogokat a piacon.

A PC-s Game Passbe is bekerül a Minecraft

A hétvégén tartották a Minecraft Live eseményt, amelyre több érdekes bejelentéssel is készült a Mojang. Kiderült például, hogy a konzolosok után a PC-s Game Pass előfizetői is kapják a Minecraftet.