Hírarchívum - 2021. október

Outriders - mától a PC-s Game Passben is

Mivel az Outriderst nem live service-játéknak tervezték, a népszerűsége természetes módon kicsit megkopott már, de épp kapóra jöhet, hogy ma az Xbox Game Pass PC-s szolgáltatásába is belekerül.

Húszmilliónál jár a Monster Hunter World

Három éve kapható a Monster Hunter World, ez idő alatt pedig szépen hízott a felhasználótábora. A Capcom szerint már húszmilliónál is többen ruháztak be a szörnyvadászós kalandra vagy a kiegészítővel felturbózott változatára.

Epic-exkluzív lesz PC-n a Salt and Sacrifice

Újabb ígéretes soulslike-on dolgozik a Salt and Sanctuary csapata, amelynek a megjelenése még kicsit odébb van. Az azonban kiderült, hogy PC-n csakis az Epic Games Store kínálatában találhatjuk majd meg.

Apex Legends - a Titanfallból jön a legújabb legenda

Dr. Ashleigh Reid, illetve az Ash nevű simulacra, ami lett belőle, egy ideje már felügyeli az Apex Legends arénaharcait. Eljött azonban az ideje, hogy terepre menjen: a következő szezonban ő is a legendák közé áll.

Közeleg az Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition

Abe az Oddworld: Soulstormban folytatta a mudokonok megkezdett forradalmát, hamarosan pedig újraélhetjük a kalandjait a bővített kiadásban is. Sőt, ezúttal már az xboxosok is csatlakozhatnak.

Aranylemezre került a Forza Horizon 5

A Playground Games bejelentette, hogy a Forza Horizon 5 elért egy komoly mérföldkövet: aranylemezre került. Ez azt jelenti, hogy már semmi nem állhat útjába a novemberi megjelenésnek.

Call of Duty: Warzone - beköszöntött a halloween

Kezdődhet a félelem és reszketés Verdanskban, na de nem a Hunter S. Thompson-féle! A halloween közeledtével egy olyan hátborzongató eseménysorozat veszi kezdetét a Call of Duty: Warzone-ban, amire még a Sikoly is meg lett hívva.

Brit toplista: nem kezdett jól a Back 4 Blood

A múlt hét legnagyobb megjelenése, a Left 4 Dead szellemi utódja, a Back 4 Blood volt, mégsem sikerült jól a kooperatív zombivadászat rajtja, mert még a dobogóra sem tudta felverekedni magát a játék.

Több MCU-film premierje is csúszni fog

A Disney és a Marvel megerősítette, hogy a Pókember: Nincs hazaút utánra tervezett Marvel-filmekkel nem fogják tudni tartani a tervezett ütemtervet, így a következő öt mozi később jön, ahogy az új Indiana Jonest is elhalasztották.

Pókember: Nincs hazaút - lezárul egy korszak?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Pókember: Nincs hazaút lesz a a Marvel Moziverzum utolsó Pókember-filmje. Legalábbis ezt erősíti meg az az interjú, amit Tom Holland adott nemrég az Entertainment Weeklynek.