Hírarchívum - 2021. október

Megérkezett a The Batman új előzetese

A tegnapi DC FanDome zárásaként befutott a The Batman régóta várt legújabb előzetese, ami végre lerántja a leplet Macskanőről, Rébuszról és Pingvinről is. A Batman korai éveiben játszódó filmet jövő tavasszal mutatják be.

Visszavonul a digitális piacról a 2011-es Rocksmith

A Rocksmith+ érkezésével a Ubisoft nyugdíjba vonultatja a gitároktató programjának legrégebbi változatát. A 2011-es Rocksmith hamarosan eltűnik a digitális piacterekről, és a DLC-it sem vásárolhatjuk meg a későbbiekben.

A Steam betiltja a blockchain alapú játékokat

Az NFT-k és kriptovaluták a videojátékok világába is beették magukat, a Valve azonban láthatóan nem tartaná jó ötletnek, ha a Steam is a bloackchaines adásvétel szekunderpiacává válna. Betiltották hát az erre alapuló játékokat.

Total War: Warhammer III - íme, Tzeentch serege

Bemutatkozott a Total War: Warhammer III egyik legújabb frakciója. Tzeentch, a változás káoszistene zabolázatlan mágiával és félelmetes démonokkal csap le az áldozataira, ez pedig épp olyan látványosan fest, mint ahogy azt elképzelnénk.

F1 2021 - irány Imola!

Az F1 2021 idén nyáron kissé hiányos pályafelhozatallal került a boltokba, de az év végéig teljes lesz a versenykalendárium. Az októberi frissítésnek hála végre ellátogathatunk az olasz nagydíj helyszínére is.

GTA-trilógia - újdonságok és gépigény

Felújított kiadásban tér vissza a GTA III, a Vice City és a San Andreas. Hivatalos forrásból továbbra is keveset tudunk a csomagról, most azonban kiszivárgott néhány részlet a grafikai újításokról, a gépigényről és az achievementekről.

Call of Duty: Vanguard - kiszivárgott az anti-cheat

Az Activision alig néhány napja leplezte le a Call of Duty: Vanguard és a Warzone új anti-cheat rendszerét, a hírek szerint az új csodavédelem máris kiszivárgott. Ezzel a csalások készítői komoly előnyre tehetnek szert.

Megjelenési dátumot kapott a The Day Before

A Fntastic MMO-jában egy zombiapokalipszis közepébe csöppenünk, ahol nemcsak az élőhalottak, de a többi játékos is megnehezítheti az életünket. Egy kiadósabb gameplay kíséretében lelepleződött a megjelenés napja.

Ekkor startol a kibővített Nintendo Switch Online

A Nintendo egy kibővített szolgáltatást tervez indítani az eddig is működő Nintendo Switch Online mellé, amely többek között még több klasszikus játékhoz ad hozzáférést. Most kiderült, milyen árazást álmodtak meg a cégnél.

Mit tartogatott az Animal Crossing Direct?

A Nintendo az Animal Crossingnak szentelte legújabb műsorát. Novemberben ismét kibővül a New Horizons, és ennek a részleteit ismerhettük meg: ingyenes és fizetős tartalmak is várnak ránk.