Hírarchívum - 2023. február

Valentin napi traileren a Park Beyond

A idén megjelenő vidámpark-menedzselős játék egy rövid trailerben ünnepli meg a szerelmesek ünnepét. A megjelenésről viszont nincs még hír.

Új vezeték nélkül fülhallgatót készíthet a Sony a PlayStation 5-höz

Belsős értesülések szerint a japán konzolgyártó a következő egy évben dobhatja piacra az új vezeték nélküli fülhallgatóját, de várható egy új fejhallgató is.

Nem vicc: hivatalos randiszimulátort kapott az Overwatch 2

Loverwatch. Már a cím is mindent elárul az Overwatch 2 hivatalos randiszimulátoráról, melyet a Blizzard csapata Valentin-napra ajándékozott a népszerű lövölde rajongóinak.

Két nap múlva lelőnek három Medal of Honor-játékot

A Medal of Honor-széria az elmúlt bő tizenöt évben nem találta a helyét a piacon, mára pedig gyakorlatilag feledésbe merült a franchise. Az EA most sírba küldi a sorozat utolsó három nagy címét is.

A Microsoft bevallotta: a Game Pass aláássa a játékeladásokat

Habár Phil Spencer pár évvel ezelőtt még az ellenkezőjét állította, a Microsoft most beismerte: általában csökkennek egy játék hagyományos eladásai, ha az adott cím bekerül az Xbox Game Pass könyvtárába.

Gameplay előzetest kapott a Lies of P

Újra mozgásban a Neowiz Pinokkiós Bloodborne-ja! Ezúttal egy nagyon hangulatos gameplay előzetes ad ízelítőt a játék fantasztikusan festő világából.

Több mint 180 pankrátorral érkezik a WWE 2K23

A 2K Sports csapata elképesztő névsorral indítja útjára a WWE 2K23-at. Már a kezdeti mezőnyben is több mint 180 arc sorakozik fel, pedig még szó sem esett a későbbi DLC-karakterekről. Lássuk a felhozatalt!

Launch traileren a Call of Duty: Modern Warfare II és Warzone 2.0 második szezonja

Rajtra készen áll a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0 következő nagy frissítése. A második szezon minden fronton sok újdonságot hoz magával - hangolódjunk az akcióra egy vadiúj előzetessel!

Újabb stúdiót vásárolhat fel a Sony

Nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben egy újabb csapattal erősödhet a PlayStation Studios amúgy is impozáns családja.

El sem hisszük: aranylemezre került a Dead Island 2, ráadásul hamarabb is jelenik meg

A hányattatott sorsú, többszörös csúszáson átesett Dead Island 2 végre aranylemezre került, így szinte semmi sem állhat a megjelenése útjába.